Semnificatia visului Curcan

Cea mai rapida cale de a va interpreta visele Dictionar de vise cu 4642 de termeni explicati.

Cautare

Interpretarea visului Curcan

Ce insemna cand visezi Curcan? Ei bine, trebuie sa luati in considerare si contextul in care apare "Curcan". Incercati sa va amintiti cat mai multe din vis.

In continuare va prezentam explicatiile pentru visul "Curcan" :


1. Curcan

Daca visezi ca omori si prepari un curcan inseamna ca vei avea noroc in problemele banesti Daca visezi ca vezi o gramada de curcani inseamna ca vei fi rugat sa tii anumite discursuri in public.

2. Curcan

Mizerie, erori grave - carne de - necredinta si inconsecventa - coapsa de - ai o purtare nerationala - mancand - ai imaginatie puternca - mort - probleme financiare - prajit - lipsa de bani - umflandu - se in pene - cu mari eforturi vei scapa de necazuri.

3. Curcan unflandu-se in pene

Vei scapa de necazuri dar cu mari eforturi.

4. Carne de curcan

(ultima actualizare)

Carnea de curcan in vise simbolizeaza neincredere si incoerenta, dar si faptul ca aveti un comportament irational in viata de zi-cu-zi.

Visul in care mancati carne de curcan sugereaza ca aveti o imaginatie foarte bogata.Afisare de la 1 la 4 din : 4 rezultate


Trebuie sa fiti autentificat! pentru a putea adauga comentarii. Autentificare

Comentarii (1)


Trohonel Arleziana-ramona din Ploiesti, Romania a scris in

Am visat un curcan mic si era sange mergem a arat cu curcan mare era mort cu sange si apoi anuntat prietenul meu sa dus a luat curcani dar traiesti prietenul meu era oboseala?