Semnificatia visului Curmale

Cea mai rapida cale de a va interpreta visele Dictionar de vise cu 4612 de termeni explicati.

Cautare

Interpretarea visului Curmale

Ce insemna cand visezi Curmale? Ei bine, trebuie sa luati in considerare si contextul in care apare "Curmale". Incercati sa va amintiti cat mai multe din vis.

In continuare va prezentam explicatiile pentru visul "Curmale" :


1. Curmale

La noi curmalele sunt considerate a fi fructe exotice, iar atunci cand le visam acestea vor avea semnificatii exotice, pozitionand in prim plan nevoia de rar sau excentric. De asemenea, curmalele sunt semnul belsugului, al prosperitatii si al unui posibil parteneriat.

In general, consumul de curmale in vise este un semn bun. Visul in care dumneavoasta mancati curmale prevesteste pozitivitate si abundenta.

In continuare va vom prezenta cele mai comune vise legate de curmale:

Mancand curmale coapte si gustoase

Visul prevesteste stralucire, perioada de fertilitate si conceptie, inflorire din punct de vedere relational si financiar.

Mancand curmale necoapte

Consumul curmalelor verzi sau necoapte simbolizeaza graba dumneavoastra in finalizarea unor poiecte. Conasteti proverbul "graba strica traba" ? Ei bine, in cazul dumneavoastra se potriveste perfect. Incercati tot felul de scurtaturi fara sa mai tineti cont ca sunteti intr-un proces de crestere (poate ca sunteti la inceputul unui proiect nou, a unei relatii sau a unei afaceri).

Curmale putrede si stricate

Un asemenea vis prevesteste o oportunitate ratata, mai ales daca ati consumat sau incercati sa consumati astfel de curmale. Curmale putrede pot fi, de asemenea, simbolul regretelor, dar si, pierderea increderii in propriile abilitati.

Curmale uscate

Vazand in vis cum curmalele uscate si zbarcite se transforma in curmale proaspete, este semn ca o persoana bolnava (un prieten, o ruda sau cineva din casa) se va insanatosi.
Afisare de la 1 la 1 din : 1 rezultate


Trebuie sa fiti autentificat! pentru a putea adauga comentarii. Autentificare

Comentarii (0)


Nu sunt comentarii pentru acest vis. Adauga primul comentariu!