Semnificatia visului Curmale

Cea mai rapida cale de a va interpreta visele Dictionar de vise cu 4640 de termeni explicati.

Cautare

Interpretarea visului Curmale

Ce insemna cand visezi Curmale? Ei bine, trebuie sa luati in considerare si contextul in care apare "Curmale". Incercati sa va amintiti cat mai multe din vis.

In continuare va prezentam explicatiile pentru visul "Curmale" :


1. Curmale

(ultima actualizare)

La noi curmalele sunt considerate a fi fructe exotice, iar atunci cand le visam acestea vor avea semnificatii exotice, pozitionand in prim plan nevoia de rar sau excentric. De asemenea, curmalele sunt semnul belsugului, al prosperitatii si al unui posibil parteneriat.

Puteti vizualiza versiunea video de mai jos a visului despre curmale sau puteti continua sa cititi textul, depinde de dumneavoastra.

Videoclip despre visarea curmalelor

In general, consumul de curmale in vise este un semn bun. Visul in care dumneavoasta mancati curmale prevesteste pozitivitate si abundenta.

In continuare va vom prezenta cele mai comune vise legate de curmale:

Mancand curmale coapte si gustoase

Visul prevesteste stralucire, perioada de fertilitate si conceptie, inflorire din punct de vedere relational si financiar.

Mancand curmale necoapte

Consumul curmalelor verzi sau necoapte simbolizeaza graba dumneavoastra in finalizarea unor poiecte. Cunoasteti proverbul "graba strica treaba" ? Ei bine, in cazul dumneavoastra se potriveste perfect. Incercati tot felul de scurtaturi fara sa mai tineti cont ca sunteti intr-un proces de crestere (poate ca sunteti la inceputul unui proiect nou, a unei relatii sau a unei afaceri).

Curmale putrede si stricate

Un asemenea vis prevesteste o oportunitate ratata, mai ales daca ati consumat sau incercati sa consumati astfel de curmale. Curmalele putrede pot fi, de asemenea, simbolul regretelor, dar si, pierderea increderii in propriile abilitati.

Curmale uscate

Aparitia curmalelor uscate in vise, mai ales daca primiti sau ati pus undeva la pastrat, simbolizeaza o recunoastere pentru munca depusa, daruirea si efortul dumneavoastra . Pe de alta parte, visul in care curmalele uscate si zbarcite care se transforma in curmale proaspete, prevesteste faptul ca o persoana bolnava (un prieten, o rudă sau cineva din casa) se va insanatosi.
Afisare de la 1 la 1 din : 1 rezultate


Trebuie sa fiti autentificat! pentru a putea adauga comentarii. Autentificare

Comentarii (0)


Nu sunt comentarii pentru acest vis. Adauga primul comentariu!