Semnificatia visului Cutie

Cea mai rapida cale de a va interpreta visele Dictionar de vise cu 4640 de termeni explicati.

Cautare

Interpretarea visului Cutie

Ce insemna cand visezi Cutie? Ei bine, trebuie sa luati in considerare si contextul in care apare "Cutie". Incercati sa va amintiti cat mai multe din vis.

In continuare va prezentam explicatiile pentru visul "Cutie" :


1. Cutie

(ultima actualizare)

Potrivit unora dintre cele mai cunoscute dictionare de vise o cutie poate indica lucruri ascunse din viata noastra. Cutiile pot insemna, de asemenea, o teama de necunoscut.

Deschiderea unei cuti (sau casete) in vise semnifica faptul ca sunteti susceptibili pentru imbogatire si / sau calatorii ori directii pozitive in viitor. In cazul in care cutia este sau pare sa fie goala, atunci probabil ca veti intampina o dezamagire in viitorul apropiat.

Daca ati visat o cutie luminoasa care pare a fi un cadou, atunci acest vis indica natura dumneavoastra ocrotitoare si sustinatoare, de sprijin.

O cutie cu panglica in jur inseamna ca ceva mare va asteapta in legatura cu munca dumneavoastra.

Visand ca vedeti o succesiune de cutii, indica mai multe secrete care va inconjoara in acest moment. Aceste cutii reprezinta adesea sentimente sau ganduri asociate cu femeile din viata dumneavoastra.

O cutie de jucarie prezenta in visele dumneavoastra ar putea fi un semn ca trebuie sa cresteti, sa va maturizati. Gandindu-va la modul in care a evoual viata dumneavoastra, este important sa lasati anumiti oameni in urma pentru a va continua viata intr-o alta directie. Fiind captiv sau o senzatie de prins intr-o cutie de jucarie, in general, inseamna ca sunteti concentrat pe ganduri si sentimnte la care va este greu sa le faceti fata.

2. Cutie

Cutie cu ace de vei visa, semn ca te vei innoi.

3. Cutie cu bani

(ultima actualizare)

Este foarte important sa va ganditi si la felul in care va simtiti atunci cand ati visat o cutie cu bani. Vazand in vis o cutie cu bani, aceasta poate reprezenta afaceri favorabile si faptul ca veti depasi toate obstacolele pentru a va asigura bunastare si viata usora pe viitor.

In cazul in care ati visat o cutie cu bani si atunci cand o deschideti aceasta se dovedeste a fi una cu trucuri sau sau ustensile pentru clovn, acest lucru indica faptul ca cineva din jurul dumneavoasta nu va este sincer, va amageste si va duce cu zagarelul. In cazul in care la deschidere cutia provoaca agitatie, sarin din ea ganglici sau pornid o muzica, inseamna ca personalitatea dumneavoastra edificatoare va cauzeaza griji in viata de zi cu zi

4. Cutie postala

(ultima actualizare)

Cutia postala in vise sugereaza ca veti fi rugat sa participati la unele actiuni ilegale.

Daca visati ca incercati sa puneti o scrisoare in cutia postala si nu reusiti inseamna ca nu veti reusi sa realizati tot ceea ce v-ati propus.

5. Discutie

(ultima actualizare)

Discutia in vis nu reprezinta nimic deosebit. Trebuie sa cunoasteti despre ce se vorbeste si ce fel de discutie este.

O discutie serioasa inseamna ca trebuie sa fiti mai matur, sa nu fugiti de responsabilitati.

Daca discutia este amuzanta sugereaza faptul ca aveti o viata sociala placuta si ca aveti posibilitatea de a va face prieteni cu usurinta.

Daca visati o discutie in contradictoriu si iesiti castigator inseamna canu veti avea probleme la locul de munca o buna perioada de timp.

Visul la o discutie cu un membru al familiei, denota faptul ca nu va gasiti fericirea, ca ce se intampla in viata dumneavoastra nu va multumeste.

Daca visati ca va certati cu persoana iubita inseamna exact contrariul, adica veti avea parte de armonie si fericire in cuplu.

6. Executie

(ultima actualizare)

Executia in vis semnifica existenta a ceva sau cuiva care trebuie taiat, indepartat din viata ta.

- Daca ti-ai visat propria executie - adapostesti o vina puternica. Poate exista un prost obicei sau un aspect urat al tau de care ai vrea sa scapi.

- Daca in vis esti martor(a) la o executie - este posibil sa contactezi o boala dar care va fi depistata relativ usor.

- Asisti la executia unu nevinovat - sanatatea isi este in pericol.

- Daca visezi executia unu vinovat - te pandesc dusmanii.Afisare de la 1 la 6 din : 6 rezultate


Subiect similar pe forum:


Trebuie sa fiti autentificat! pentru a putea adauga comentarii. Autentificare

Comentarii (0)


Nu sunt comentarii pentru acest vis. Adauga primul comentariu!