Semnificatia visului Cutit

Cea mai rapida cale de a va interpreta visele Dictionar de vise cu 4640 de termeni explicati.

Cautare

Interpretarea visului Cutit

Ce insemna cand visezi Cutit? Ei bine, trebuie sa luati in considerare si contextul in care apare "Cutit". Incercati sa va amintiti cat mai multe din vis.

In continuare va prezentam explicatiile pentru visul "Cutit" :


1. Cutit

Este un obiect folosit pentru taiere si impartire, adica este simbolul analizarii si al diferentierii. A taia pe cineva inseamna a nu mai tine seama de el. A imparti responsabilitatile inseamna ca nu mai este necesar sa faceti totul singur. Puteti aborda ceva pentru a invata din acea situatie. Comunicam ceva altei persoane pentru ca acesta sa-si forneze anumite convingeri despre noi. Freud considera cutitul, ca defapt, toate celelalte obiecte cu care se poate taia sau intepa, un simbol sexual falic. Daca, cineva viseasa un cutit, vrea sa se lase prada instinctelor. Daca visati ca il ascutit, veti fi ispitit sa va inselati partenerul (vezi, de asemenea sabie) .

2. Cutit

Cutit de vei visa ca primesti, vis rau, vei trai situatii neplacute de vei visa ca tai ceva cu cutitul semn e ca te vei rani cutit de vei vedea in vis, semn rau, onoarea ta va avea de suferit cutit de vei visa ca tii in mana, vei avea o cofruntare, o lupta cu cineva.

3. Cutit

Cearta, minciuna, prigonire, raceala, rautate, infidelitate, paguba in afaceri- acoperit de sange- posibil pericol- ascutind- cearta, lupta, fereste-te de dusmani- avand- junghi raceala- care te ameninta- vei scapa dintr-o primejdie mare- cioplind cu- esti nestatornic- cu care tai- vei fi lovit- cumparand- vei castiga usor averea- de bucatarie- animozitate intre amanti, discutii conjugale- gasind- cantareste-ti vorbele- invartit de un bandit- pericol imediat- patat- sa fii atent, posibile atacuri- pumnal- agresiune- primind- clevetiri, minciuni- primind in dar- vei fi poftit la masa- ruginit- pierdere- taind cu- folos- tinand in mana- lupta grea vazand- vei primi o instintare- vazand ca ai- ura, violenta, junghiuri- zburand spre tine- boala, moarte.

4. Cutit care te ameninta

Vei fi in mare primejdie dar vei scapa.

5. Cutit rupt

(ultima actualizare)

Visul in care vedeti sau folositi un cutit rupt sugereaza ca unele evenimente sau circumstante neasteptate ar putea sa va distruga visele si sperantele.

In traditia chinezeasca, a visa un cutit rupt este un semn rau ce indica faptul ca veti avea ghinion in toate angajamentele recente.

6. Taia cu cutitul

Daca o fata sau o femeie se va visa taind gatul unui barbat, semn e ca se va indragosti de acel barbat. Daca te vei visa injunghiata, rau iti va fi, e prevestire ca vei fi pedepsita de Dumnezeu. De visezi ca injunghii tu pe altcineva, in viata de zi cu zi iti va merge bine.


Afisare de la 1 la 6 din : 6 rezultate


Trebuie sa fiti autentificat! pentru a putea adauga comentarii. Autentificare

Comentarii (13)


Nastea Nastika din Locatie necunoscuta a scris in

Eu am visat ca am ucis pe un barbat cu cutitul.asta ce mai insemna?

Adelina Maria din Brasov, Romania a scris in

Am visat ca aveam doua cutite si-l taiam pe unu' pe maini!

Alexandru Iancu din Targoviste, Dâmbovița, Romania a scris in

Adelina visul tau inseamna ca iti place sa faci tot tacamul

Roxana Maria din Mioveni a scris in

Am visat k vroia un om sa ma omoare cu un cutit si a reusit doar sa ma taie pe o mana de 2 ori dupa care i-am luat cutitul si l-am omorat, era tare ciudat pt ca acel om nu avea mani normale, nu avea palme si nu avea oase in maini... :|

Kata Katalin din Locatie necunoscuta a scris in

Eu am visat ca dau cu cutitul in perete ... imi poate spune cineva ce semnifica ??

Tibor Bartis din Baia Mare, Maramures, Romania a scris in

Am visat ca am fost injunghiat de 5-amici-prieteni..

Denisa Haidau din a scris in

Eu am visat ca un barbat ma injughiat de vreo 5-10 ori.Ce inseamna?

Darius Grigorescu din Campina, Prahova, Romania a scris in

Eu am visat ca injungiam de nenumarate ori un prieten, dar fara intentia de a-l omori, si el nu murea

Filip PuÅŸca din Chisinau, Moldova a scris in

Am visat o fata parca era vampir si venea spre mine am luat un cutit si am inceput sa o lovesc cu cutitul, nu tin minte dar cred ca iam tait gatul. Ce semnificatie are visul?

angela din Abrud, Constanta a scris in

buna ziua,fetita mea de doua zile se trezeste plang ,si mi zice ca a visat ca cineva ma omoara cu un cutit,vreau sa mi spuneti ce anseamna acest vis,multumes frumos.

Tacke ZaFsh din a scris in

eu am visat ca incercau sa ma atace 2 persoane cu un cutit doar ca am prins lama intre palme si am rupto...dupa care persoanele respective au inceput sa se invarta haotic

NIMENI din Balaia, Bihor a scris in

Buna am visat ca eram o data la magazin ma pregetam de scoala si eu gen am uitat bani rest si mam dus la scoala si dupa miam amentit ca iam uitata mam dus cu fratele meu la magazin fratele meu zicea ca aia nu imi da nimic dar fratele meu a amentato cu politia dupa ne-a dat si dupa am vasut masina Lui Sora Mea si Mama dupa ne-au zis sa ne conduca la scoala ca noi am inatrzit si era 14:46 cand am plecat din magazin si la 14:50 am ajuns la parcare si cand am cobarat am vazut un om gras si cu un cutit sau asa ceva ma tine si mia zis sa stau aici i-am dat un pumn si dupa Sora mea a inceput sa tipe la mine ea nu cred ca stia ca ala avea cutit sora mea l-a sunat pe tata si eu la 112 dupa ala a inceput sa ma urmaresca si eu vorbeam i-am zis este un vis haha sau asa ceva i-am zis si dupa m-am trezit si oare la ce ora m-am trezit pai la 14:47 si am ajuns in parcare de atunci la 14:50 Am avut mai mult vise de genu asta imi spneti daca vreti sa mai zic btw scuze daca am gresit dar ma grabesc

Roxana Constantin din Bacau, Bacau a scris in

Bună ziua, eu am visat că vindeam un set de cuțit băiatului fostului meu patron, cuțitele erau învelite în prosoape și le scoteam afara de la mic la mare. Ce ar putea însemna. Mulțumesc frumos.