Semnificatia visului Cutremur

Cea mai rapida cale de a va interpreta visele Dictionar de vise cu 4640 de termeni explicati.

Cautare

Interpretarea visului Cutremur

Ce insemna cand visezi Cutremur? Ei bine, trebuie sa luati in considerare si contextul in care apare "Cutremur". Incercati sa va amintiti cat mai multe din vis.

In continuare va prezentam explicatiile pentru visul "Cutremur" :


1. Cutremur

(ultima actualizare)

Cutremurul in vise este un simbol puternic, deoarece creaza emotii anxioase. Luati in considerare intotdeauna locatia dumneavoastra, ce faceti, oamenii care sunt in jurul dumneavoastra, precum si propriile emotii personale din timpul cutremurului. Aceste detalii va pot ajuta sa descifrati visul mult mai bine.

Cutremurul simbolizeaza, de obicei, o destabilizare majora la temelia vietii dumneavoastra. Ati putea simti o nesiguranta cu privire la pozitia pe care o ocupati la locul de munca, sau va temeti ca ati putea pierde pe cineva important sau drag pentru dumneavoastra.

Trebuie subliniat insa ca, desi cutremurul ofera forte distructive, are, de asemenea capacitatea de a crea munti si vai. Acest lucru inseamna ca, desi zguduitaura cutremurului prefigureaza schimbare in viata dumneavoastra, acesta ar putea sugera si forte creatoare care sa conduca la un nou stil de viata.

2. Cutremur

Este teama pe care subconstientul o induce in propria constiinta. Sunteti avertizat de schimbari bruste, care va vor da peste cap ritmul vietii. Dupa ce ati visat cutremur, ar trebui sa va bazati pe curajul dumneavoastra si, intr-o anumita masura sa faceti mici schimbari, poate chiar sa o luati de la capat. Uneori, cutremurul indica o schimbare a caracterului, pe care, de fapt, nici nu o intelegeti si care ar trebui sa fie interpretata corect.

3. Cutremur

Daca visezi ceva adespre cutremure este semn ca ti-ai putea pierde afacerile sau slujba dar si ca vei depasi aceste dificultati .


Afisare de la 1 la 3 din : 3 rezultate


Trebuie sa fiti autentificat! pentru a putea adauga comentarii. Autentificare

Comentarii (5)


Ana Duta din Bukarest, Bucuresti, Romania a scris in

A fost un cosmar, aratau blocurile niste ruine,mai ales ca era afectata locuinta fiului meu

Cri Cornescu din Locatie necunoscuta a scris in

Urit

Popovici Alexandru din Paphos, Paphos, Cyprus a scris in

Dap am visat acum 3 zile

Tarita Alexandru din Locatie necunoscuta a scris in

Am visat ca eram intr-o constructie si priveam pe geam si vedeam cum toate blocurile in jur se daramau ca jucariile si unde eram doar se simtea cutremurul si stateam linistit...oare ce o fi? sper sa pot reveni cu continuarea... cu ce sa intamplat...

Liliia Antoci din Locatie necunoscuta a scris in

Brrrr fioros....visasem cum sa brabushit blocul unde era shi tatal meu...sper sa fie la fel...cu nimic schimbari...doamne pazeshtene de primejdii pe totsi(nu cred in vise)P.S