Semnificatia visului Dafin

Cea mai rapida cale de a va interpreta visele Dictionar de vise cu 4640 de termeni explicati.

Cautare

Interpretarea visului Dafin

Ce insemna cand visezi Dafin? Ei bine, trebuie sa luati in considerare si contextul in care apare "Dafin". Incercati sa va amintiti cat mai multe din vis.

In continuare va prezentam explicatiile pentru visul "Dafin" :


1. Dafin

Dafinul, intotdeauna verde, este un simbol arhetipal. Inca din antichitate, o coronita impletita din ramurile sale prevestea glorie si cinste. Persoana care in vis se impodobeste du dafin, mai are inca multe de asteptat de la viata. Frunzele de dafin simbolizeaza prosperitatea (vezi, de asemenea copac, frunza, coronita, verde). .

2. Dafin

Semn bun, schimbare si dragoste din partea pretenilor .

3. Dafin

Schimbare, dragostea prietenilor- avand- stima- flori- spulberarea sperantelor- inflorit- dragoste fata de un prieten.

4. Frunze de dafin

(ultima actualizare)

Frunzele de dafin simbolizeaza un soi de faima, onoare, succes sau victorie. Poate ca ati reusit sa depesiti o perioada dificila sau poate ca ati dus la bun sfarsit o sarcina complicata si acum sunteti rasplatiti sau vi se multumeste asa cum se cuvine pentru o treaba bine facuta. Alternativ, frunza de dafin este un vestitor al lucrurilor bune, al pacii, al cunoasterii si al vestilor bune.

Coroana cu frunze de laur

Visand o coroana de laur (dafin) inseamna ca va puteti asepta la multe de la aceasa viata, vi se va ivi sansa sa va ridicati deasupra celorlalti.Afisare de la 1 la 4 din : 4 rezultate


Trebuie sa fiti autentificat! pentru a putea adauga comentarii. Autentificare

Comentarii (0)


Nu sunt comentarii pentru acest vis. Adauga primul comentariu!