Semnificatia visului Deget

Cea mai rapida cale de a va interpreta visele Dictionar de vise cu 4640 de termeni explicati.

Cautare

Interpretarea visului Deget

Ce insemna cand visezi Deget? Ei bine, trebuie sa luati in considerare si contextul in care apare "Deget". Incercati sa va amintiti cat mai multe din vis.

In continuare va prezentam explicatiile pentru visul "Deget" :


1. Deget

Degetele reprezinta simtul tactil si partea mainii care simbolizeaza dorinta unei mari capacitati de actiune. In vis va puteti juca cu degetele, de aceea este important sa retineti obiectul cu care va jucati. Cine isi pierde un deget, in realitate ar putea sa apuce pe un drum gresit. Daca in vis aveti degetele mult prea mari, inseamna ca doriti sa obtineti ceva greu de castigat, poate imbunatatirea situatiei financiare.Degetele mari nu simbolizeaza hotia, ci faptul ca veti profita de o situatie favorabila. Daca visati ca va taiati unghiile, dupa parerea talmacitorilor indieni de vise, veti trece printr-o peroada grea. Cine isi murdareste degetele, are dificultati in a termina o lucrare sau este inconjurat de oameni care ii cer imposibilul (vezi, de asemenea brat, degetul mare, mana).

2. Deget

Daca visezi ca te tai la un deget sau ca indrepti acuzator un deget spre cineva este semn ca vei fi nemultumit de prietenii in care aveai incredere.

3. Deget

Sanatate buna, fericire in casa- a taia- nefericire- a te durea- boala nervoasa- inele pe- castiguri banesti- lung, frumos- vanitate periculoasa- lipsind- nastere, familia ta va spori- mai multe decat cinci la o mana- prietenie, fericire, castig- mai multe- castig- multe- milostenie- taiate- vei pierde prieteni credinciosi- te dor- boala, nenorocire- vazand ca este puternic- despagubire cu mari foloase.

4. Deget rupt

(ultima actualizare)

Un deget rupt in vise indica succese importante dupa un efort foarte mare. Daca observati ca este vorba de degetul de la mana stanga inseamna ca ca sunteti avertizat despre orice problema ascunsa, fie aceasta in afaceri, de natura romantica sau financiara, care nu va merge in directia in care sperati si ar putea avea consecinte suparatoare.

5. Degetar

Vei participa la intrigi.

6. Degetar

Daca visezi ca dai cuiva un degetar inseamna ca vei avea noroc in dragoste Daca visezi ca pierzi un degetar inseamna ca vei avea un accident minor .

7. Degetar

Calomnie, schilodire - avand - osteneala - de argint - mandrie excesiva - pierzand - nedreptate - purtand - calomnie, participi la intrigi.

8. Degete lipsa

(ultima actualizare)

Degetele lipsa din vise prevestesc, din pacate, o anume amenintare care poate duce la un esec . De asemenea, visul poate fi considerat a fi un semn de alarma cu privire la faptul ca ar trebui sa va concentrati mai mult asupa problemei in cauza. In cele din urma, munca si perseverenta va da roade.

Lipsa degetelor in vis poate a parea si ca o transpunere a unor sentimente de respindege din viata reala. Poate ca va simtiti bocat intr-o anumita faza a vietii, poate ca sunteti depresivi sau poate ca sunteti doar in cautarea unei forme de aprobare.

Alternativ, visul poate fi tratat ca o metafora a sentimentelor de respingere din partea societatii. Din pacate implica sentimente negative si temeri ca urmare a consecintelor negative ale actinilor tale.

9. Degete mai multe la o mana

Castig in afaceri, prosperitate.

10. Degetul mare

(ultima actualizare)

Suntem constienti de propria putere. Degetul mare indreptat in sus sugereaza energia pozitiva, iar daca degetul mare este indreptat in jos indica energia negativa (acesta fiind si semnul prin care gladiatorii romani isi primeau sentinta de moarte.)Afisare de la 1 la 10 din : 10 rezultate


Subiect similar pe forum:


Trebuie sa fiti autentificat! pentru a putea adauga comentarii. Autentificare

Comentarii (0)


Nu sunt comentarii pentru acest vis. Adauga primul comentariu!