Semnificatia visului Depresie si anxietate

Cea mai rapida cale de a va interpreta visele Dictionar de vise cu 4640 de termeni explicati.

Cautare

Interpretarea visului Depresie si anxietate

Ce insemna cand visezi Depresie si anxietate? Ei bine, trebuie sa luati in considerare si contextul in care apare "Depresie si anxietate". Incercati sa va amintiti cat mai multe din vis.

In continuare va prezentam explicatiile pentru visul "Depresie si anxietate" :


1. Depresie si anxietate

(ultima actualizare)

Depresia si anxietatea in vise reflecta, ambele, pierderea de speranta sau lipsa de incredere de sine, intr-o relatie sau o situatie. De asemenea, visele despre depresie ar putea fi semne ca ar trebui sa va fortati mai mult pentru a face unele schimbari pozitive sau pentru a avea mai multa incredere de sine.
In mod alternativ, visul in care sunteti deprimat poate fi un semn al unei amenintari ascunse, a unei retineri ce va impiedica sau va face sau nu va pese de progres. Nu puteti vedea sau distinge clar ceea ce va ameninta dar simititi ca ceva nu este in regula.

Daca ati visat ca suferiti o depresie din cauza ati fost parasit(a) de iubit(a), inseamana ca incurand veti gasi o alta persoana care va va aprecia si iubi asa cum meritati. Acelasi lucru este valabil si pentru visul in care ati cazut in depresie din cauza unui loc de munca, veti gasi un alt loc de munca in care veti fi apreciata si va veti integra mult mai bine.

Visarea unei persoane straine depresive, poate insemna ca, in viata de zi cu zi, vei ajuta pe cineva cu o astfel de situatie. Incercati sa acordati mai multa atentie persoanele cu care va intersectati, pentru ca s-ar putea ca dumneavoastra sa fiti o manatuire pentru sufletul cuiva.

Visand o ruda sau un prieten care manifesta stari de depresie, inseamna ca in realitatea va pasa foarte mult de starea psihica a acestora. Incercati sa petreceti ceva ttimp impreuna si, astfel, veti scapa de griji.

 
Afisare de la 1 la 1 din : 1 rezultate


Trebuie sa fiti autentificat! pentru a putea adauga comentarii. Autentificare

Comentarii (0)


Nu sunt comentarii pentru acest vis. Adauga primul comentariu!