Semnificatia visului Desen

Cea mai rapida cale de a va interpreta visele Dictionar de vise cu 4642 de termeni explicati.

Cautare

Interpretarea visului Desen

Ce insemna cand visezi Desen? Ei bine, trebuie sa luati in considerare si contextul in care apare "Desen". Incercati sa va amintiti cat mai multe din vis.

In continuare va prezentam explicatiile pentru visul "Desen" :


1. Desen

(ultima actualizare)

Daca visati un desen sau o foaie desenata, inseamna ca aveti emotii, stari sufletesti pe care trebuie sa le exeteriorizati, sa va exprimati felul in care vedeti viata si pe cei din jur. Ar mai putea insemna ca sunteti pregatit sa infruntati o problema profesionala.

Daca va visati desenand, sugereaza faptul ca aveti unele abilitati artistice si ar trebui sa va exprimati creativitatea in viata de zi cu zi, sa va exteriorizati sentimentele.

2. Desene animate

(ultima actualizare)

Desenele animate in vise sugereaza anumite aspecte comice din viata dumneavoastra si modul neserios in care le tratati.

Visul in care viata dumneavoastra se desfasoara intr-o lume a desenelor animate sugereaza ca va tratati viata intr-o maniera comica si neserioasa. Visul ar mai putea servi si ca o escapada a realitatii stresante a vietii. Este modalitatea dumneavoastra de a obtine momente de destresare si de distractie.

Daca visati ca va uitati la desene animate inseamna ca nu luati lcrurile in serios sau ca aveti un caracter vesel. Visul mai poate fi un simbol al comportamenului imatur pentru un adult.

Oamenii in desenele animate pe care le visati sugereaza ca inconstientul dumneavoastra va trimite mesaje despre modul in care percepeti viata.

Daca ati visat un personaj de desene animate inseamna ca veti avea o perioada de dezamagiri in materie de romantism. Daca personajul este foarte cunoscut, precum Mickey Mouse, Donald sau Bugs Bunny, atunci trebuie sa va ganditi ce vrea sa va sugereze acel personaj si cum puteti aplica trasaturile sale in cicumstantele din prezent.


3. A desena

(ultima actualizare)

A desena in vise inseamna autoanaliza, un mod in care percepeti viata, pe cei din jur, exteriorizare exprimarea unor sentimente.Afisare de la 1 la 3 din : 3 rezultate


Trebuie sa fiti autentificat! pentru a putea adauga comentarii. Autentificare

Comentarii (0)


Nu sunt comentarii pentru acest vis. Adauga primul comentariu!