Semnificatia visului Desert (nisip)

Cea mai rapida cale de a va interpreta visele Dictionar de vise cu 4642 de termeni explicati.

Cautare

Interpretarea visului Desert (nisip)

Ce insemna cand visezi Desert (nisip)? Ei bine, trebuie sa luati in considerare si contextul in care apare "Desert (nisip)". Incercati sa va amintiti cat mai multe din vis.

In continuare va prezentam explicatiile pentru visul "Desert (nisip)" :


1. Desert (nisip)

(ultima actualizare)

A visa un desert reprezinta o situatie care este total nepasatoare sau indiferenta de emotiile sau bucuria dumneavoastra. Reflecta ceva din viata dumneavoastra care este rece, fara sens, neagreabil sau lipsit de respect. Va simtiti gol pe dinauntru sau considerati ca o situatie este sterpa. Incercati sa indurati un anumit tip de privare si sunteti in cautarea unei vieti noi si fertile.

Un desert ar putea aparea in vise atunci cand treceti printr-o experienta lipsita de prietenie, de respect, cand realizati ca nimeni nu va iubeste. Este un vis comun pentru cei care se muta intr-un oras nou sau intr-o tara noua unde nu are prieteni.

Visul in care v-ati ratacit in desert ar putea reprezenta sentimentele dumneavoastra despre a avea o problema sau o responsabilitate sensibila in timp ce nimanui nu ii pasa. Simtiti ca nu sunteti deloc sprijinit de nimeni in timp ce treceti printr-o noua perioada de dezvoltare in viata dumneavoastra.

Alternativ, nisipul este un simbol al creativitatii. Dumnezeu i-a creat pe Adam si Eva din nisip. Astfel ca visul poate fi pozitiv, oferindu-va sansa sau abilitatea de a intoarce o situatie in favoarea dumneavoastra.
Afisare de la 1 la 1 din : 1 rezultate


Trebuie sa fiti autentificat! pentru a putea adauga comentarii. Autentificare

Comentarii (0)


Nu sunt comentarii pentru acest vis. Adauga primul comentariu!