Semnificatia visului Dihor

Cea mai rapida cale de a va interpreta visele Dictionar de vise cu 4642 de termeni explicati.

Cautare

Interpretarea visului Dihor

Ce insemna cand visezi Dihor? Ei bine, trebuie sa luati in considerare si contextul in care apare "Dihor". Incercati sa va amintiti cat mai multe din vis.

In continuare va prezentam explicatiile pentru visul "Dihor" :


1. Dihor

(ultima actualizare)

In general, dihorul aparut in vise poate prevesti un fel de implicare intr-o proveste murdara din care pot izbucnii scandaluri ce vor atrage si alte persoane din anturajul dumneavoastra. In mod alternativ, dihorul este reprezentarea suspiciunilor, panicii si a sentimentului de nenoroc.

Un dihor care alearga dintr-un loc in altul si se opreste din cand in cand pentru a privi in jur. Un astfel de vis in care comportanemntul acestei mici creaturi ni se pare haotic simbolizeaza, de fapt, cautarea. In functie de personalitate si varsta, acesta cautare poate poate varia de la o persoana la alta. Aici putand fi vorba de bani, iubire, cariera si in unele cazuri de regasiri spirituale. Visul ar trebui sa va detemine sa deveniti mai eficient in procesul de descoperire si sa va conservati mai mult resursele energetice.

Ucigand in vis un dihor, inseamna depasirea obstacolelor cu brio. Se pare ca, parca printr-o minune, probleme dumnevoasta au inceput sa se rezolve de la sine. Nu va puteti explica cum si prin ce metode dar, sunteti incantati de noile rasturnari de situatii.

Capturand un dihor. Visul acesta este unul de bun augur, el prevesteste un soi de mostenire, castig material sau banesc. De asemena, poate fi vorba si de o promovare la locul de munca.

Simtind un miros urat si constatand ca acesta provine de la un dihor, este semn ca in viitorul apropiat anumite persoane de la locul de munca sau din cercul de cunostinte vor considera comportamentul dumneavoastra ca fiind unul neadecvat. Alternativ, in domeniul afacerilor sau pe plan financiar vor urma vremuri nefavorabile.

Extras din mai multe carti vechi de talmacirea viselor

    In general - Inselaciune, tradare
    a prinde - ereditate, mostenirea unei vaeri insemnate
    pielea lui ca porti - noroc in dragoste
    vazand cum fuge - nenorocire, ghinion, paguba.Afisare de la 1 la 1 din : 1 rezultate


Trebuie sa fiti autentificat! pentru a putea adauga comentarii. Autentificare

Comentarii (0)


Nu sunt comentarii pentru acest vis. Adauga primul comentariu!