Semnificatia visului Dinti cariati

Cea mai rapida cale de a va interpreta visele Dictionar de vise cu 4640 de termeni explicati.

Cautare

Interpretarea visului Dinti cariati

Ce insemna cand visezi Dinti cariati? Ei bine, trebuie sa luati in considerare si contextul in care apare "Dinti cariati". Incercati sa va amintiti cat mai multe din vis.

In continuare va prezentam explicatiile pentru visul "Dinti cariati" :


1. Dinti cariati

(ultima actualizare)

Dintii cariati in vise sunt priviri in trecut. O prezentare a ceva din viata dumneavoastra sau o parte din dumneavoastra pe care prefetati mai degraba sa o ignorati, dar acest lucru nu este posibil inca.

Dintii stricati pot indica o problema de imagine (putem spune chiar una de jena sau rusine), care va deranjeaza de ceva timp si care nu a disparut complet.

Principalele semnificatii pentru visele cu dinti cariati sunt:

  • O pierdere in vita
  • Confruntari cu insatisfactii
  • Teama de a rezolva probleme persistente
  • Un semn de alarma pentru a rezilva probleme neterminate

Visand ca pierdeti un dinte cariat este un semn al pierderii in viata. Visul ar putea indica o pierdere simbolica, cum ar fi timpul unei perioade de schimbare, sau o pierdere reala a ceva ce ati utilizat sau ceva pe ce va bazati ori era foarte important pentru dumneavoastra.

Daca ati visat ca unteti la un dentist care incearca sa va extraga dintii cariati, este semn ca aveti nevoie de ajutor pentru a merge mai departe sau pentru a va elibera de emotii. Constatati ca este greu sa va eliberati de emotii si prin urmare aveti nevoie de sprijinul cuiva, acesta este principalul motiv pentru care visati dentistul ce va extrage dintii cariati.

In cazul in care aveti dintii cariati iar dumneavoastra nu faceti nimic pentru a remedia aceasta problema, inseamna ca pur si simplu nu doriti sa dati drumul unei relatii bolnaviciase pe care o aveti cu cineva.
Afisare de la 1 la 1 din : 1 rezultate


Trebuie sa fiti autentificat! pentru a putea adauga comentarii. Autentificare

Comentarii (0)


Nu sunt comentarii pentru acest vis. Adauga primul comentariu!