Semnificatia visului Dinti rupti / sparti

Cea mai rapida cale de a va interpreta visele Dictionar de vise cu 4642 de termeni explicati.

Cautare

Interpretarea visului Dinti rupti / sparti

Ce insemna cand visezi Dinti rupti / sparti? Ei bine, trebuie sa luati in considerare si contextul in care apare "Dinti rupti / sparti". Incercati sa va amintiti cat mai multe din vis.

In continuare va prezentam explicatiile pentru visul "Dinti rupti / sparti" :


1. Dinti rupti / sparti

(ultima actualizare)

Visare unui dinte rupt (sau masea) este echivalenta cu sentimentul de neputinta iar aparitia acestuia se datoreaza confruntarilor cu dilemele de zi cu zi. Poate ca exista ceva in viata dumneavoastra care va face sa va simtiti nejutorat atunci cand incercati sa evitati sau sa controlati anumite lucruri sau fapte. De asemenea, un dinte rupt poate fi reprezentarea anxietatii fata de o decizie luata.

Pierderea unui dinte in urma unei fisuri (in special daca este vorba despre o masea rupta)  poate simboliza pierderea puterii, a controlului si a independentei.

Visul in care aveti mai multi dinti rupti si sesizati aceasta in prezenta cuiva poare reprezenta o anumita jena, stanjeneala sau incapacitatea dumneavoastra de a comunica eficient.

Vazand o alta persoana cu dinti sparti sau rupti poate fi un semn ca acea persoana are nevoie de ajutorul dumneavoastra. Alternativ, visul poate scoate la iveala refuzul dumneavoastra de a va impartasi sau de a va arata emotiile altor persoane. Poate ca ati dezvoltat o anume teama fata de emotii, va este frica ca veti deveni vulnerabil daca va veti deschide in fata altor pesoane.

Pentru o interpretare amanuntita va rugam sa consultati interpretarea generala a visului dinti.
Afisare de la 1 la 1 din : 1 rezultate


Trebuie sa fiti autentificat! pentru a putea adauga comentarii. Autentificare

Comentarii (0)


Nu sunt comentarii pentru acest vis. Adauga primul comentariu!