Semnificatia visului Dirijor orchestra

Cea mai rapida cale de a va interpreta visele Dictionar de vise cu 4642 de termeni explicati.

Cautare

Interpretarea visului Dirijor orchestra

Ce insemna cand visezi Dirijor orchestra? Ei bine, trebuie sa luati in considerare si contextul in care apare "Dirijor orchestra". Incercati sa va amintiti cat mai multe din vis.

In continuare va prezentam explicatiile pentru visul "Dirijor orchestra" :


1. Dirijor orchestra

(ultima actualizare)

In general, dirijorul de orchestra sau a unei formatii de muzica simbolizeaza controlul asupa ceea ce simt cei din jur. In functie de context, este posibil sa fie vorba despre dumneavoastra sau o alta persoana care gestioneaza sau incearca sa mentina o anumita stare de spitit intr-un grup de prieteni sau colegi de munca.

Visand ca sunteti pe cale sa deveniti dirijor, indica faptul ca dispuneti de imaginatie si creativitate, iar aceste abilitati va vor garanta succesul in ceea ce faceti.

Visand ca sunteti dirijorul unei orchestre dar in viata reala munca pe care o faceti este total diferita, insemana ca in viitorul apropiat veti fi propus pe o pozitie de conducere sau veti fi promovat pe un loc de munca mai bun. Insa, atentie, toate acestea vor veni cu unele costuri, veti avea sarcini mai complicate, raspundere mai mare si timp liber limitat.

Privind acest vis din punct de vedere psihologic descoperim ca visatorul simte nevoia de o planificare mai buna a viitorului. Un pic de control si multa organizare reprezinta bazele multor povesti de succes.
Afisare de la 1 la 1 din : 1 rezultate


Trebuie sa fiti autentificat! pentru a putea adauga comentarii. Autentificare

Comentarii (0)


Nu sunt comentarii pentru acest vis. Adauga primul comentariu!