Semnificatia visului Disparitie

Cea mai rapida cale de a va interpreta visele Dictionar de vise cu 4640 de termeni explicati.

Cautare

Interpretarea visului Disparitie

Ce insemna cand visezi Disparitie? Ei bine, trebuie sa luati in considerare si contextul in care apare "Disparitie". Incercati sa va amintiti cat mai multe din vis.

In continuare va prezentam explicatiile pentru visul "Disparitie" :


1. Disparitie

(ultima actualizare)

Un vis in care sunteti in cautarea unei persoane disparute indica faptul ca, in realitate, veti uita ceva serios.

Daca visati un obiect ce dispare pe neasteptate din mainile dumneavoastra sugereaza insatisfactia unei situatii, dar nu puteti cere mai mult, de aceea sunteti constant suparat.

Disparitia unui copil in vise este un avertisment despre inabilitatea de a va implementa propriile planuri si veti avea pierderi in afacerile pe care le-ati considerat de succes. Disparitia rudelor si a prietenilor prevesteste dezamagirea in afaceri bine gandite si un viitor fragil.

Daca visati ca ati fost jefuit si un document important a disparut inseamna ca veti trai fericit, iar norocul va va insoti pretutindeni.

A visa un pasaport disparut semnifica faptul ca trebuie sa fiti mai critic cu propriile neajunsuri, deficiente.

A visa despre o disparitie nesemnificativa sugereaza luarea unei decizii gresite atunci cand incercati sa captati autoritatea si atentia noilor prieteni.

Visul in care sunteti in cautarea unor obiecte disparute prevesteste pierderea fata de realitate. Un vis in care dumneavoastra ati disparut indica dorinta de a gasi un loc linistit unde sa va odihniti.

In dictionarul de vise al lui Miller, disparita unei masini in vise prevesteste distrugerea sperantelor si a planurilor care influenteaza viitorul.

Disparitia bagajelor in vise promite risuri nefavorabile sau disconcordanta in familie. Persoanele care au un asemenea vis s-ar putea sa isi amane propria logodna.

Visul in care dispar bijuterii semnifica o rusine fata de cineva. Un vis in care va dispar banii sugereaza ca timpuri neplacute vor veni si veti avea probleme acasa si la locul de munca.

Daca visati ca va dispar cheile atunci inseamna ca veti afla tristetea. Disparitia manusilor dumneavoastra sugereaza ca veti fi lasat singur, dar caracterul puternic va va ajuta sa treceti peste.

A visa ca va dispare o haina prevesteste ceva rau deoarece va trebui sa construiti o viata de la zero, va veti uri pentru naivitatea si neglijenta dumneavoastra in privinta banilor. Disparitia pantofilor in vise sugereaza o despartire sau o renuntare la cei dragi.

Visul in care sunteti in cautarea unui copil disparut este unul foarte negativ. Nu veti fi capabil sa faceti fata noilor provocari datorita unor mici neintelegeri.

In cartea lui Freud, disparitia diferitelor obiecte sau a animalelor mici simbolizeaza nemultumirea fata de relatiile intime si dorinta de a schimba totul. Propria disparitie in vise sugereaza despre gandurile pe care le aveti despre moarte. Daca dispar oameni in visele dumneavoastra atunci inseamna ca va este frica sa nu ii pierdeti si va faceti griji pentru sanatatea lor.
Afisare de la 1 la 1 din : 1 rezultate


Trebuie sa fiti autentificat! pentru a putea adauga comentarii. Autentificare

Comentarii (0)


Nu sunt comentarii pentru acest vis. Adauga primul comentariu!