Semnificatia visului Domn

Cea mai rapida cale de a va interpreta visele Dictionar de vise cu 4640 de termeni explicati.

Cautare

Interpretarea visului Domn

Ce insemna cand visezi Domn? Ei bine, trebuie sa luati in considerare si contextul in care apare "Domn". Incercati sa va amintiti cat mai multe din vis.

In continuare va prezentam explicatiile pentru visul "Domn" :


1. Domn

(ultima actualizare)

- Daca te-ai visat un domn - onoare mare, dar sunteti pe punctul de a o pierde. Grija mare cum ationati cand sunteti inconjurat de persone cu acelasi grad.

2. Domnisoara de onoare

(ultima actualizare)

Potrivit traditiei noastre, fata ce se viseaza domnisoara de onoare, va avea parte de o casatorie fericita.


3. Fecioara Maria maica Domnului

(ultima actualizare)

Feciaora Maria este un simbol in vise ce are semnificatii diferite, acestea sunt bazate pe propriile traditii si credinte religioase. Pentru catolici, membri ai bisericilor ortodoxe, si chiar unele secte protestante, Fecioara Maria este mama lui Dumnezeu, una dintre cele mai importante figuri religioase si un mijloc de legatura a tuturor harurilor.

Pentru altii Fecioara Maria este zeita mama, echivalent cu Isis a egiptenilor.

Fecioara Maria este un simbol al capacitatii de a continua sa de a va realizati dorintele, ambitiile si idealurile. In povestea biblica, ea da nastere idealului suprem, Isus, dar biblia nu este istorie , deci trebuie sa ne uitam la semnificatie intr-un alt mod. Ni se spune ca Dumnezeu vorbeste omului prin vise, si avem tot dreptul sa cautam un sens mai profund al acestora. Tratati visul ca pe un cadou si veti incepe sa acceptati posibilitatea de a va realiza fiecare dorinta - acesta este planul lui Dumnezeu.

In cazul in care Maica Domnului (Fecioara Maria) va transmite un mesaj in vis, acest mesaj este cel mai probabil un mesaj ce vine de la aspectul vostru spiritual sau mistic si ar trebui tratat cu crezare.

Daca Fecioara Maria te-a rugat sa faci ceva, nu uita cererea ei, chiar daca aceasta este soar in vis, defapt inseama foarte multe in viata reala.Afisare de la 1 la 3 din : 3 rezultate


Trebuie sa fiti autentificat! pentru a putea adauga comentarii. Autentificare

Comentarii (0)


Nu sunt comentarii pentru acest vis. Adauga primul comentariu!