Semnificatia visului Dovleac

Cea mai rapida cale de a va interpreta visele Dictionar de vise cu 4640 de termeni explicati.

Cautare

Interpretarea visului Dovleac

Ce insemna cand visezi Dovleac? Ei bine, trebuie sa luati in considerare si contextul in care apare "Dovleac". Incercati sa va amintiti cat mai multe din vis.

In continuare va prezentam explicatiile pentru visul "Dovleac" :


1. Dovleac

(ultima actualizare)

Dovleacul este simbolul prosperitatii si al bunastarii, deasemenea si al maternitatii. In cida faptului ca, in cele mai bulte cazuri, visele despre dovleci sunt semne bune, exista si vise care pot prevesti lucruri rele.

Dovelac urias

Visarea unui dovleac deosbit de mare sau, chiar urias, poate avea multiple semnificatii.

O prima interpretare ar putea fi legata de faptul ca va veti ingrasa sau de faptul ca veti manca excesiv si, din aceasta cauza puteti avea probleme de sanatate.

Cea de-a doua semnificatie a visului se refera la faptul ca ati acumulat o suma considerabila de bani si ca, ar trebui sa va ganditi bine inainte de a-i cheltui, nu cumparati lucruri care nu va sunt utile.

Dovleac mic

Dovlecii mici simbolizeaza probleme mici, dar care trebuiesc rezolvate. Trebuie sa luati in considerare ca dovlecii mici vor creste dovleci mari, la fel ca si problemele dumneavoastra. Prin urmare, acest vis este un avertisment de prudenta si preintampinare.

Mancand dovleac

Acest vis este, de asemenea, un vis cu doua interpretari in functie de felul dovleaculu, daca este sau nu un dovleac cu care se poate gati.

Daca v-ati visat mancand dovleac comestibil (sau orice mancare cu dovleac ori placinta cu dovleac) este semnul unei achizitii neasteptate, o achizitie de mare valoare.

Mancand dovleac destinat consumului animal, este semn ca va veti apropia iarasi de cineva din trecutul dumneavoastra. Poate fi oportunitatea perfecta de a va vindeca orice rani din trecut si sa incercati sa restabiliti acea relatie.

Comparand dovleci

Visand ca ati cumparat unul sau mai multi dovleci este semn ca va urmariti obiectivul, dar veti intampina dificultati in atingerea acestuia. A sosit momentul sa luati in considerare schimbarea tacticii sau a abordarii.

Multi dovleci

Visand multi dovleci sau o gramada de dovleci, este un semn foarte bun, vesti bune. Visul poate, de asemena, semnala un porfit imediat, mai ales daca dovelcii sunt mari si frumosi. Pe de alta parte daca in gamada de dovleci se pot observa dovleci sparti sau cratati, insemana ca vestile bune sau profitul rapid sunt insotite de vesti rele.

Interpretari culese din popor

  • culegand dovleci - cumpatare
  • cultivand dovleci - vindecare
  • dovleac crud - boala neprevazuta
  • mancand dovleac - casnicie fericita, veste buna
  • semanand dovleac de mancat - noroc, fericire, intelegere, iti va fi bine
  • vazand cum se sparge un dovleac - necazuri in afaceri, buboaie, boala

2. Seminte de dovleac

(ultima actualizare)

Semintele de dovleac in vise adesea semnifica aspiratiile dumneavoastra. Daca in vis nu le plantati si nu va ingrijiti de ele, acestea nu vor deveni realitate si vor ramane la simplul stadiu de vis.

In interpretarea chineza, visul la seminte de dovleac inseamna fertilitate si abundenta. Veti avea multi copii. Daca visati ca mancati seminte de dovleac atunci semnifica nasterea unui copil de vita nobila.
Afisare de la 1 la 2 din : 2 rezultate


Trebuie sa fiti autentificat! pentru a putea adauga comentarii. Autentificare

Comentarii (1)


Ina Smetanca din Soroka, Soroca, Moldova a scris in

Ce-n seamna cand visezi ca cineva ati arata dovliac furat