Semnificatia visului Drum

Cea mai rapida cale de a va interpreta visele Dictionar de vise cu 4642 de termeni explicati.

Cautare

Interpretarea visului Drum

Ce insemna cand visezi Drum? Ei bine, trebuie sa luati in considerare si contextul in care apare "Drum". Incercati sa va amintiti cat mai multe din vis.

In continuare va prezentam explicatiile pentru visul "Drum" :


1. Drum

Daca visezi ca esti pe un drum lung si drept inseamna ca vei gasi viata mai usoara Daca visezi ca drumul este dificil si serpuitor inseamna ca vei avea succes dupa ce vei traversa anumite dezamagiri.

2. Drum

Dredinta, adevar - a face - vei fi fericit - bun si curat - castig mare, scapi de griji - care este blocat de perete - vei avea obstacole - cu praf - deranjamente - cu gheata - neliniste - cu trenul - realizarea dorintelor - de cale ferata - noroc, vei avea musafiri - gresit - succes in viata - ingust - greutati, necazuri - la muzeu - nefericire si plictiseala - larg - viata fericita - mare - vizite - mare si cu multi oameni - te apuci de prea multe lucruri deodata - drept urmand - vei face avere in scurt timp - gasit cu compasul - esti gelos, legaturi romantice - greu si desfrunzit - vei intampina multe piedici - prin jungla - depasirea greutatilor - prafuit - ai nevoie de un compromis - stramb - ai o singura cale pentru a - ti tinge scopul - stramb si ingust - inselatorie - serpuit - rodul oboselii tot se va vedea mai tarziu - sosea - vei fi bine primit - umbrit cu copaci - viata linistita - urmand multi oameni pe - te apuci de prea multe - vazandu - l intortochiat - negustorii te vor saraci.

3. Drum cu noroi

(ultima actualizare)

A vedea un drum cu noroi in vise ar putea insemna ca relatia cu partenerul dumneavoastra se va schimba in bine ca urmare a unor conversatii.

Totusi, in unele vise, noroiul este un aspect de incetinire a ezitarilor si a fricilor.

4. Drum de fier

Noroc pentru tine si cei din jurul tau.

5. Drum de tara

(ultima actualizare)

Europenii considera ca visul la un drum de tara simbolizeaza o viata grea presarata de munci dificile, necazuri si griji.

Daca visati ca mergeti pe un drum de tara interminabil inseamna ca se anunta multe dificultati in viata dumneavoastra pe care trebuie sa le depasiti.

Visul in care sunteti pe un drum de tara necunoscut si rau sugereaza ca noile dumneavoastra proiecte vor aduce doar nervi si intarzieri.

Daca visati ca sunteti acompaniat de prieteni pe un drum de tara inseamna ca aveti o familie ideala cu care sa va petreceti timpul acasa.

Visul in care parasiti un drum de tara sugereaza ca veti lua o decizie de afaceri gresita care va va aduce pierderi financiare.

In interpretarea araba, drumul de tara in vise prevesteste timpuri rele insotite de munci grele.

6. Drum in lucru

(ultima actualizare)

Drumul in lucru in vise reprezinta nenumaratele obstacole, esecuri si intarzieri pe care trebuie sa le depasiti pentru a trece mai departe si pentru a va indeplini obiectivele. Trebuie sa va alocati mai mult timp pentru a va finaliza obiectivele.

Visul ar mai putea fi analog cu dificultatile cu care va confruntati in viata de zi-cu-zi.

7. Drum ingust

(ultima actualizare)

Un drum ingust in vise ar putea sugera un fel de restrictie, poate chiar un avertisment ca nu ar trebui sa deviati de la calea dumneavoastra.

Visul in care sunteti pe un drum ingust si drept inseamna ca totul merge perfect in calea dumneavoastra spre succes.

8. Drum lung

(ultima actualizare)

Daca visati un drum lung inseamna ca veti gasi o viata mai usoara si veti sti ce sa faceti in realitate.

9. Drum necunoscut

(ultima actualizare)

A vedea un drum necunoscut in vise reprezinta o cale pe care inca nu v-ati aventurat. Va pregatiti o noua prioritate pentru ceva anume.

De asemenea, visul in care apare un drum necunoscut semnifica faptul ca noul dumneavoastra proiect va cauza mai multa durere decat este necesar si este o pierdere de timp.

Daca visati ca sunteti pe un drum de tara necunoscut si rau inseamna ca noile dumneavoastra proiecte vor aduce, din pacate, numai nervi si intarzieri.

10. Bani gasind pe drum

Vei scapa de unele griji care te framanta.


Afisare de la 1 la 10 din : 10 rezultate


Subiecte similare pe forum:


Trebuie sa fiti autentificat! pentru a putea adauga comentarii. Autentificare

Comentarii (1)


Anca Iacobuti din Locatie necunoscuta a scris in

Visez ce se poate intampla a doua zi mai devreme sau mai tarziu a doua zi se intampla ceea ce visez ce poate insemna asta