Semnificatia visului Durere

Cea mai rapida cale de a va interpreta visele Dictionar de vise cu 4642 de termeni explicati.

Cautare

Interpretarea visului Durere

Ce insemna cand visezi Durere? Ei bine, trebuie sa luati in considerare si contextul in care apare "Durere". Incercati sa va amintiti cat mai multe din vis.

In continuare va prezentam explicatiile pentru visul "Durere" :


1. Durere

Duiosie - colaps de - sfarsitul parerilor de rau - de cap - dezamagire la serviciu - de cap mare - multe se intorc impotriva ta - de dinti - afaceri dubioase - de gat - succes in afaceri - de faima - vei fi uluit - de ochi - boala in familie - de urechi - vesti nedorite - te prabusesti de - vin zile bune.

2. Durere de cap

(ultima actualizare)

Visul in care aveti o durere de cap sugereaza ca va indreptati spre o directie gresita. Va ignorati intelectul si gandirea nationala. Trebuie sa va folositi mintea si sa nu va lasati emotiile sa scape de sub control.

Alternativ, visul la o durere de cap este o atentionare in privinta incredintarii afacerilor dumneavoastra catre oricine.

Traditia islamica spune ca durerea de cap in vise reprezinta pacatele celui care viseaza.


3. Durere de dinti

(ultima actualizare)

Semnificatie generala

Durerea de dinti in vise poate indica unele probleme, pe care nu trebuie sa le lasati sa patrunda in viata dumneavoastra. Daca actionati din timp acestea poft fi rezolvate curand.

Alternativ, durerea de dinti reprezinta o cale gresita, un simbol strans legat de erori si decizii proaste. Va este frica sa nu va pierdeti calea, serviciul sau partenerul / partenera.

Trebuie studiata cu atentie si starea dintilor, pentru o interpretare cat mai exacta anlizati si interpretarea visului: Dinti

Semnificatie psihologica

Durerea de dinti este asociata cu o mustrare interioara, dar visul poate aparea si in cazul in care in realitate chiar aveti o durere de dinti. Acest vis poate fi privit ca si un avertisment cum ca am facut ceva gresit sau poate fi ceva cu care constiinta noastra nu poate fi de acord.

4. Durere de masea

(ultima actualizare)

Visul in care suferiti de o durere de masea inseamna ca veti avea probleme in familie sau probleme legate de afaceri. S-ar putea sa va faceti de rusine intr-un anumit context.

5. Durere de spate

(ultima actualizare)

Un vis in care este implicat spatele dumneavoastra simbolizeaza puterea, sentimentele interioare sau perspectiva.

Daca in viata reala sunteti presat sau stresat atunci s-ar putea sa visati ca aveti dureri de spate. Se poate se experimentati o durere de spate in vis daca aveti probleme financiare sau de sprijin.

Durerea de spate in vise este o experienta comuna pentru pacientii care sufera de sindromuri mentale generatoare de simptome fizice. Atunci cand dormiti, mintea si corpul dumneavoastra sunt intr-un control complet al subconstientului. Acesta produce vise ca expresie la sperante ascunse sau reprimate, frici, dorinte, ganduri, sentimente si emotii. Aceste probleme incarcate emotional sunt adesea aceleasi sentimente responsabile pentru crearea durerii psihomatice de spate.Afisare de la 1 la 5 din : 5 rezultate


Trebuie sa fiti autentificat! pentru a putea adauga comentarii. Autentificare

Comentarii (0)


Nu sunt comentarii pentru acest vis. Adauga primul comentariu!