Semnificatia visului Ecografie

Cea mai rapida cale de a va interpreta visele Dictionar de vise cu 4640 de termeni explicati.

Cautare

Interpretarea visului Ecografie

Ce insemna cand visezi Ecografie? Ei bine, trebuie sa luati in considerare si contextul in care apare "Ecografie". Incercati sa va amintiti cat mai multe din vis.

In continuare va prezentam explicatiile pentru visul "Ecografie" :


1. Ecografie

(ultima actualizare)

Visarea unei ecografii ar putea fi legata de anticiparea unui eveniment din viitorul apropiat sau, in unele cazuri, poate fi doar o reflectie a trecutului, o amintire a perioadei in care ati fost insarcinata sau dorinta de a concepe un copil.

Puteti vizualiza versiunea video de mai jos a visului despre ecografie sau puteti continua sa cititi textul, depinde de dumneavoastra.

Videoclip despre visarea unei ecografii

Vazand bebelusul la ecografie

Visand ca vedeti bebelusul la testul cu ultrasunete, indica asteptari si obiective prestabilite. Cu toate acestea, visul atentioneaza asupra faptului ca nu sunteti pregatita sa va faceti publice obiectivele, chiar daca asteptarile dumneavoastra va cam dau de gol.

Aparatul de ecografie

Visele despre un ecograf simbolizeaza dorinta dumneavoastra de auto descoperire emotionala. Atentie insa, s-ar putea sa nu va placa sau sa nu fiti de acord cu ce veti descoperi.

Afland genul bebelusului in urma efectuarii unei ecografii

Dacă ati visat ca bebelusul este o fetita sau un baietel, este semn ca problemele dumneavoastra se vor simplifica. Pe baza unor alegeri inteligente si a analizei in profunzime este posibil sa descoperiti noi factori, pe care punandu-i in aplicare, va vor simplifica cu mult viata.

Gemeni la ecografie

Afland in urma unei ecografii ca dumneavoastra sau altcineva este insărcinata cu gemeni, prevesteste o bucurie dubla, in ciuda exceselor de munca din ultima perioada.

Gelurile folosite la aparatele cu ultrasunete

Aparitia acestor geluri in vise indica dorinta de apropiere sau de rezolvare a unor necunoscute. De asemenea, visul poate face referire la anumite persoane care pot fi destul de critice in privinta dumneavoastra, insa sfaturile acestora au fost mereu unele pe care v-ati putut baza.
Afisare de la 1 la 1 din : 1 rezultate


Trebuie sa fiti autentificat! pentru a putea adauga comentarii. Autentificare

Comentarii (0)


Nu sunt comentarii pentru acest vis. Adauga primul comentariu!