Semnificatia visului Elefant

Cea mai rapida cale de a va interpreta visele Dictionar de vise cu 4640 de termeni explicati.

Cautare

Interpretarea visului Elefant

Ce insemna cand visezi Elefant? Ei bine, trebuie sa luati in considerare si contextul in care apare "Elefant". Incercati sa va amintiti cat mai multe din vis.

In continuare va prezentam explicatiile pentru visul "Elefant" :


1. Elefant

Te bucuri de multa stima in cercurile pe care le frecventezi.

2. Elefant

Ecest pachiderm poate fi interpretat ca fiin elefantul matern, de la care asteptam protectie. In realitate, ar trebui sa ne gandim ca nici un rau nu me poate dobora. Cine calareste un elefant planuieste o ascensiune in sferele inalte (vezi de asemenea trompa).

3. Elefant

onoare, folos, lingusire- alb- casatorie intarziata- avand- victorie sigura- calatorind cu-noroc, vei face avere- hranind sau adapand- vei fi in serviciul unui om mare- il pregatim de drum- succes- omoram- primejdie, spaima, planul tau va fi distrus- suit pe- treburi de multa stima in cercurile pe care le frecventezi- vazand mai multi- viata lunga, putere, sanatate, asociere cu cineva important- visand ca se bat- inselatorie.

4. Trompa de elefant

(ultima actualizare)

Trompa de elefant in vise sugereaza o oarecare ascensiune pe scara sociala. Visul poate fi asociat cu faptul ca elefantul nu uita niciodata, astfel ca poate semnifica anumite amintiri.

A vedea o trompa de elefant in vise inseamna ca veti primi anunmite puteri interioare de care nu stiati ca le aveti, dar dorintele dumneavoastra vor coplesi aceste puteri. Va trebui sa aveti foarte mare grija altfel le veti pierde.

Uneori, trompa de elefant in vise poate fi un simbol sexual. Din punct de vedere cosmic, visul se refera la trairile dumneavoastra sexuale care sunt influentate de un spirit.

Visul la o trompa de elefant mai poate ilustra si abilitatea de a cere ajutorul la nevoie.Afisare de la 1 la 4 din : 4 rezultate


Trebuie sa fiti autentificat! pentru a putea adauga comentarii. Autentificare

Comentarii (1)


Petrica Munteanu din Locatie necunoscuta a scris in

Am visat aseara elefanti care fac galagie. Ce inseamna?