Semnificatia visului Epilare

Cea mai rapida cale de a va interpreta visele Dictionar de vise cu 4640 de termeni explicati.

Cautare

Interpretarea visului Epilare

Ce insemna cand visezi Epilare? Ei bine, trebuie sa luati in considerare si contextul in care apare "Epilare". Incercati sa va amintiti cat mai multe din vis.

In continuare va prezentam explicatiile pentru visul "Epilare" :


1. Epilare

(ultima actualizare)

Visul in care va epilati orice parte a corpului sugereaza ca veti lua o decizie minora de schimbare a vietii sau ca unele aspecte din rutina de zi cu zi sunt alterate.

In mod alternativ, visul poate reprezenta o auto-pedepsire sau o atitudine dura impotiva dumneavoastra.

In cazul in care va ardeti cu ceara in timpul epilarii sau ca pielea arata neplacut, acest vis reprezinta frica de a va confrunta cu o realitate dura.

Visand ca altcineva va epileaza cu ceara, este semn de pierdere a independentei. Va bazati pe altii pentru a trece prin niste momente dificile. Trebuie sa va reconstruiti / recapatati stima de sine.

Vazand pe altcineva epilandu-se sau fiind epilat, inseamna ca exista unele conflicte ce va afecteaza imaginea, posibil chiar conflicte interioare. Poate ca ceea ce proiectati pentru altii se afla in conflict cu adevarata personalitate a dumneavoastra.

Sunteti intr-un salon de infrumusetare si va epilati, acest vis face referire doar la pace si evenimente fericite. Poate faimoasa pentru o surta perioada de timp.
Afisare de la 1 la 1 din : 1 rezultate


Trebuie sa fiti autentificat! pentru a putea adauga comentarii. Autentificare

Comentarii (0)


Nu sunt comentarii pentru acest vis. Adauga primul comentariu!