Semnificatia visului Excremente de caine

Cea mai rapida cale de a va interpreta visele Dictionar de vise cu 4640 de termeni explicati.

Cautare

Interpretarea visului Excremente de caine

Ce insemna cand visezi Excremente de caine? Ei bine, trebuie sa luati in considerare si contextul in care apare "Excremente de caine". Incercati sa va amintiti cat mai multe din vis.

In continuare va prezentam explicatiile pentru visul "Excremente de caine" :


1. Excremente de caine

(ultima actualizare)

Visele in care apar excrementele de caine sunt forte frecvente si imaginea redata de acestea este respingatoare, de aceea discutarea subiectului cu alte persoane este unul tabu. Cu toate acestea, asa cum au demonstrat Dr. Freud si Dr. Jung cu ani in urma, visele sunt portalul catre subconstientul nostru. Acesta foloseste visele pentru a ne trimite mesaje.

Lipsa de incredere sau de concentrare este semnalata de visul in care vedeti fecale de caine imprastiate peste tot. De asemenea, visand excremente imprastiate pretutindeni anunta o schimbare serioasa a existentei dumneavoastra. Cel mai probabil veti incepe o procedura de curatare in viata, eliminand toate lucrurile inutile.

Visand un caine care isi lasa fecalele la picioarele dumneavoastra este semnul unui profit neplanificat. In acelasi timp, alegerea mijloacelor nu va conta pentru dumneavoastra, va lasati purtat de lacomie si multi prieteni se pot indeparta de dumneavoastra din aceasta cauza.

Vazand excremente de caine in pragul casei sau al camerei este semn de nesinceritate din partea unor prieteni, cunostinte sau apropiati. Cineva vrea, evident, sa va ia locul si incearca sa va faca rau sau sa va discrediteze in toate privintele.
Afisare de la 1 la 1 din : 1 rezultate


Trebuie sa fiti autentificat! pentru a putea adauga comentarii. Autentificare

Comentarii (0)


Nu sunt comentarii pentru acest vis. Adauga primul comentariu!