Semnificatia visului Extraterestru

Cea mai rapida cale de a va interpreta visele Dictionar de vise cu 4640 de termeni explicati.

Cautare

Interpretarea visului Extraterestru

Ce insemna cand visezi Extraterestru? Ei bine, trebuie sa luati in considerare si contextul in care apare "Extraterestru". Incercati sa va amintiti cat mai multe din vis.

In continuare va prezentam explicatiile pentru visul "Extraterestru" :


1. Extraterestru

(ultima actualizare)

Extraterestrii reprezinta idei si imaginatie salbatica in vise.

Daca ati visat ca dumneavoastra sunteti un extraterestu, inseamna ca va simtiti diferit de restul oamenilor pe care ii cunoasteti. Va simtiti instrainat si deconecat. Aceste vise reprezinta dificultati in viata de zi cu zi, nu stiti cum sa abordati diverse situatii.

Vise despre extraterestrii sau lume extraterestra

Vazand extraterestii in vise reprezinta dificultati de adaptare, de regula, dificultati de adaptare la noile imprejurimi. Poate ca v-ati mutat recent, ati inceput o noua scoala sau aveti un nou loc de munca. Totul pare a fi diferit si nefamiliar pentru dumneavoastra.

(intalnind sau vazand) Dorinta de schimbare, de a trai evenimente iesite din comun, fuga de obisnuit si de banal, extravaganta, imaginatie

Visand ca calatoriti intr-o nava extraterestra (OZN)

Visul reprezinta dorinta de a scapa de rutina de zi cu zi. Va doriti aventura si sa experimentati lucruri noi. Cu toate acestea, in cazul in care visul este numai despre o nava extraterestra (OZN) care se inalta si zboara, atunci acest vis se refera la simbolismul visului decolare (avion care decoleaza) . Visul sugereaza ca trebuie sa ne largim perspectiva, trebuie sa gandim inafara orizonturilor pentru a ne realiza visele.

Invazie sau atac extraterestru

Daca ati visat ca suntem invadati de catre extraterstrii insemna teama de imprejurari si schimbari sau frica de a va pierde casa si familia.

Fiind rapit de extraterestrii sugereaza ca spatiul dumneavoastra si intimitatea au fost invadate. Alternativ, visul poate teama de necunoscut, teama de a pierde ceva de pret.
Afisare de la 1 la 1 din : 1 rezultate


Trebuie sa fiti autentificat! pentru a putea adauga comentarii. Autentificare

Comentarii (0)


Nu sunt comentarii pentru acest vis. Adauga primul comentariu!