Semnificatia visului Factura

Cea mai rapida cale de a va interpreta visele Dictionar de vise cu 4640 de termeni explicati.

Cautare

Interpretarea visului Factura

Ce insemna cand visezi Factura? Ei bine, trebuie sa luati in considerare si contextul in care apare "Factura". Incercati sa va amintiti cat mai multe din vis.

In continuare va prezentam explicatiile pentru visul "Factura" :


1. Factura

(ultima actualizare)

Factura in vise indica un termen limita, trebuie sa rezolvati o anumita situatie, aveti anumite "facturi" emotionale care trebuie "platite".

Visul la o factura se refera, de obicei, la emotia asociata cu tranzactia financiara si ar fi intelept sa va gandtiti daca va doriti sau daca aveti nevoie de ceea ce este reprezentat in vis.
Afisare de la 1 la 1 din : 1 rezultate


Trebuie sa fiti autentificat! pentru a putea adauga comentarii. Autentificare

Comentarii (1)


Mary Nik din Poiana Marului, Brasov a scris in

Eu am visat ca eram pe holul etajului meu de la bloc si ca eram in fata usii mele si ca ma pregateam sa descui, dar m-a acostat o vecina si m-a intrebat daca am factura ei de curent (deoarece in realitate, facturile noastre de curent pot fi aruncate prin tot felul de locuri, iar atunci cand le gasim, le luam si facturile la vecinii pe care ii stim). Am desfacut factura in fata ei deoarece se presupunea ca trebuie sa verificam data de facturare (adica sa ne asiguram ca nu esre vreo factura veche), iar pe factura de curent din vis scria la data de facturare ca e din 11 Decembrie - 2 Februarie. In vis stiam ca e trecut de 2 Februarie, adica eram pe 6 sau pe 10 ori pe 14/16 Februarie. In orice caz, in vis stiam ca ma aflu intr-o data care era cuprinsa intre 6 si 16 Februarie si din cauza asta, cazusem de acord cu vecina ca este factura curenta. In vis mai aveam un brat de lemne de foc taiate subtiri si dupa predarea facturii, i le-am dat vecinei sa mi le tina pt a-mi cauta cheia de la usa. Dupa ce am gasit cheia, m-am trezit. Dar imi poate si mie explica cineva va rog frumos care e treaba cu timpul calendaristic prezentat din vis?