Semnificatia visului Faina

Cea mai rapida cale de a va interpreta visele Dictionar de vise cu 4640 de termeni explicati.

Cautare

Interpretarea visului Faina

Ce insemna cand visezi Faina? Ei bine, trebuie sa luati in considerare si contextul in care apare "Faina". Incercati sa va amintiti cat mai multe din vis.

In continuare va prezentam explicatiile pentru visul "Faina" :


1. Faina

(ultima actualizare)

Faina este pulberea rezultata din macinarea diveselor alimente. Apartitia acesteia in visele noastre poate avea multiple semnificatii in functie de cerealele (sau materia) din care este facuta, textura, miros si felul in care este folosita.

In general, simbolizeaza un ingredient adaugat la o situatie din viata de zi cu zi pentru a o face sa functioneze mai bine. Faina este, deopotriva, manifestarea a tot ceea ce se potriveste in domeniul economic si, in acelasi timp, poate simboliza o viata confortabila.

In continuare va vom prezenta cele mai comune vise cu si despre faina:

Faina alba si aluatul din aceasta

Faina si aluatul facut din aceasta simbolizeaza caldura caminului. De asemenea, faina alba este un semn favorabil pentru bucurie si o sanatate puternica.

Faina din grau simbolizeaza prosperitatea si mandria fata de ceea ce ati castigat. Sunteti de parere ca meritati aceasta madrie si castigurile datorita eforturilor si trudei depuse.

Coacerea aluatului simbolizeaza faptul ca va asumati angajamente, rezolvati probleme si depasiti obstacole de unul singur.

Faina din diferite cereale

Faina de porumb simbolizeaza implinirea dorintelor. Poate prevesti infaptuirea unor lucruri la care visati de multa vreme, de ex: cumpararea unei case, a unei masini, unor lucruri de valoare, etc.

Faina de orz simbolizeaza energie pozitiva si responsabilitate fata de sanatatea dumneavoastra. Inseamna ca aveti grija de alimentatia dumneavoastra si incercati, pe cat posibil, sa va mentineti in forma.

Faina de secara reprezinta frica dumneavoastra fata de saracie. Poate ca va straduiti din toate puterile sa castigati destui bani, astfel incat, familiei sa nu-i lipseasca nimic.

Faina din hrisca este asociata cu posibilitatea de a mosteni o proprietate sau o suma mare de bani.

Presarati faina pe o suprafata

Visul simbolizeaza incercarea dumneavoastra de a usura lucrurile. Poate ca in viata reala incercati sa ii faceti cuiva viata mai usoara cu mici actiuni de bunatate sau prin vorbe frumoase. In mod alternativ, visul poate face referire la un proiect in care sunteti implicat si despre care sunteti de parere ca ar mai avea nevoie de unele mici modificari pentru a-l putea aduce la adevaratul sau potential.

Cumparand sau vanzand faina

Indiferent de tipul de faina pe care o cumparati in vis, acesta prevesteste avantaje semnificative si sporirea afacerii. Speculatiile dumneavoastra va vor oferi multiple oportunitati la locul de munca sau in domeniul afacerilor.

Visand ca ati vandut faina, inseamna ca depuneti eforturi si sacrificati energie pentru lucruri care nu va folosesc prea mult. Alternativ, visul poate simboliza o afacere cu rezultate nesatisfacatoare.

Macinand faina

Indiferent de cerealele sau materialele pe care la macinati pentru a obtine faina, visul arata ca sunteti dispus sa luati toate masurile necesare pentru a va asigura succesul.

2. Faina

(ultima actualizare)

Interpretari culese din popor:

  • Faina, in general- Trai bun, bogatie, casatorie
  • Faina alba - abundenta, confort, sanatate, putere
  • Faina alba in sac - aduni averi
  • Ciur plin cu faina - oaspeti de seama
  • Facand paste - vesti bune din familia ta
  • Gatind cu faina - prosperitate in familie
  • Macinand faina cruda - cearta -
  • Faina in cantitati mari sau multa la un loc - viata imbelsugataAfisare de la 1 la 2 din : 2 rezultate


Trebuie sa fiti autentificat! pentru a putea adauga comentarii. Autentificare

Comentarii (1)


Tonyy Sylvester din Amsterdam, California a scris in

Am visat ca descarcam din _trun tir foarte mare numi saci cu faina dar de un alb imaculat erau saci plini cu faina si miam luat sia acasa 2 sau 3 saci de faina sima bucuram foarte tare pentru acest dar.