Semnificatia visului Fantoma

Cea mai rapida cale de a va interpreta visele Dictionar de vise cu 4640 de termeni explicati.

Cautare

Interpretarea visului Fantoma

Ce insemna cand visezi Fantoma? Ei bine, trebuie sa luati in considerare si contextul in care apare "Fantoma". Incercati sa va amintiti cat mai multe din vis.

In continuare va prezentam explicatiile pentru visul "Fantoma" :


1. Fantoma

A intalni o fantoma in vis inseamna ca va trebui sa te impui in fata persoanelor care vor sa profite de tine Daca visezi ca fantoma este a unei persoane cunoscute este posibil sa contactezi o boala usoara de care vei scapa repede .

2. Fantoma

Fericire, bunastare - alba - sanatate, amaraciune din partea unui prieten - fugind de tine - noroc in dragoste si afaceri - fiind un parinte - pericol - imbracata - boala grea - in negru - tradare de la cineva in care aveai incredere, amaraciune din partea unui prieten - mai multe - disperare - moarta - viata lunga, fericita - plimbandu - se - griji si probleme financiare vazand - consolare - vorbind - sfat de urmat, deziluzie.Afisare de la 1 la 2 din : 2 rezultate


Trebuie sa fiti autentificat! pentru a putea adauga comentarii. Autentificare

Comentarii (14)


Andreea Mihaela din Locatie necunoscuta a scris in

La mine in vis era un spirit care arunca si facea sa dispara anumite chestii si totusi in camera in care eram dispareau .dar dupa aceea,camera era decorata frumos.foarte frumos

Olguta Anghelines din Locatie necunoscuta a scris in

A mea nu zicea nimic nu facea nimic statea teapana si nici nu se uita la mine, foarte infricosator :(:(:( oare ce insemna ? :(

Lavynutza Lavy din Locatie necunoscuta a scris in

La mine in vis se uita la mine si am zis ,O Doamne, si am inceput sa ma rog si parca de la psate ma inpins cineva

Cazanaru Iuliana din Locatie necunoscuta a scris in

La mine in vis a aparut dintr-o data in oglinda si m-am speriat de moarte. era fericita. si a disparut dintr-o data

Taniia Florina din Locatie necunoscuta a scris in

In visul meu erau doua. Una matura -un barbat- si o copila. Stiu ca amandoua incercau sa imi faca rau intr-un fel sau altul. Eu eram foarte speriata, dar rudele mele care apareau in vis nu si incercau sa ma ajute.. La un moment dat ma urmareau iar eu nu stiu ce am facut, am reusit sa le ating, le-am tras de par -barbatul avea look de rocker.. :/ , amandoi avand parul destul de lung.. - si am reusit sa ii pun la pamant.. Totul se petrecea in \"ziua\" in care eu ma inscriam la liceu.. Oare sa aiba vreo legatura sau influenta ? ..

Larisa Marin din Locatie necunoscuta a scris in

La mine dintr-o data am vazuto pe mama mea trasformandu-se in strigoi\r\n

Vasile Claudiu din Bucharest, Romania a scris in

In visul meu,a aparut o fantoma cu gura mare cascata plina de sange fara nas,cu ochii mari si negri.Statea in colt si se uita la mine iar eu plangand uitanduma la ea.Era o femeie in rochie de mireasa.A venit la mine,ma luat de mana,si dintro data am vazut o femeie frumoasa in locul fantomei.Mia spus:de ce plangi copila?Si mia sters lacrimile.Serios a vorbit cu o voce dulce....Ce inseamna?

Claudiu Clau din Bran, Brasov a scris in

Adaugao da.....eu stateam intins pe jos si la un momendat a venit o fantoma mica :papusa:....si fugea pe langa mine si nu ma puteam misca.... sa nu mai sp ca eram la varamiu si lam trezit cand tipam:))=)))

Robert Mihaita Ene din Alexandria, Teleorman a scris in

La mine in vis eu ma puteam transforma intr-un fel de fantoma (adika puteam sa trec prin orice sa vad la mare departare prin ziduri si sa sar ca si cum as fi pe luna dar ca sa ma transform trebuia sa imi dau cu apa pe picioare) si eram la scoala cu 2 baieti si ma distram trecand prin ziduri si apoi unu dintre ei de la o scara din afara scoli m-a pus sa ma uit sa vad daca vin oameni fara cap cu o lumina in locul lui si am zis ca nu vine nimeni sa ne invadeze si mam dus sa imi dau apa pe picioare apoi am vazut ca oamenii-fara-cap iau transformat pe prietenii mei in lafel ca ei sa arate si eu fugeam pe un hol f.f lung de ei si mam trezit. Pare ciudat ,nu?\r\n

Andrei Bobes din Hermannstadt, Sibiu, Romania a scris in

Inrun vis deal meu era o fantoma in spatele meu si era tata \r\nmam speriat rau

Andrei Bobes din Hermannstadt, Sibiu, Romania a scris in

Sperietura umana

Mihaela Rotaru din Lapusna, Moldova a scris in

La visul prietenei mele ea visa ca a plecat in vacanta la un conac dintr-un sat Ahmachistan cu mine.In acea noapte eu si ea am ne-am sculat si usa de la baie sa dechis, fratele ei Oktavian sa sculat si el a intrebat de ce sa deschis usa iar dintr-o data petru 3 secunde ce va lumina in baie si de in acel moment nu sa mai intimplat nimic pina dimineata urmatoare cind ceva isi facea un sendwish iar eu am observat ceva mic pe masa.Noaptea am descoperit o gradina cind am deschis fereastra" O gradina secreta!" a exclamat Melisa.Am fugit repede afara. Acea creatura mica care am observato pe masa era afara si minca un fruct neobisnuit. In acel moment creatura a muscat din fruct si sa marit.Ne-am dat seama ca acea creatura era o fantoma "O fetita!"am exclamat eu .De atunci am fugit de la conac si nun neam mai intors in acel oras.Nici pina acum nu stim ce sa intimpla cu acel conac.

Roxx Rxy Roxx din a scris in

La mine in vis erau doua spirite care sate-au fata-n fata ca si cum discutau, spiritul din dreapta semana cu un barbat in negru iar spiritul din stanga semana cu tatal meu stand drept in fata unei ferestre amandoi la o distata de aproximativ 5 cm intre ei, eu atunci cand ia-m vazut ma bucurase-m enorm si am sarit ca sa-l imbracisez pe tatal meu dar in acel moment spiritul tatalui meu sa preschimbat in barbatul negru iar cel negru in tatal meu, dar eu il imbratisam si mai tare pe spiritul negru dupa aceea am sesizat ca tatal meu era de fapt fantoma am inceput sa ma spri si ma-m trezit dintr-o data pe niste strazi intunecate pline cu blocuri, eu plange-am si ma uitam in ferestrele cladirilor ma vede-am inbracata in negru.

Gabi Robert din a scris in

La mine in vis fantoma unei mirese moarte (fantoma era o mireasa pe care o chema Malina) si incerca sa ma omoare.