Semnificatia visului Farfurii

Cea mai rapida cale de a va interpreta visele Dictionar de vise cu 4640 de termeni explicati.

Cautare

Interpretarea visului Farfurii

Ce insemna cand visezi Farfurii? Ei bine, trebuie sa luati in considerare si contextul in care apare "Farfurii". Incercati sa va amintiti cat mai multe din vis.

In continuare va prezentam explicatiile pentru visul "Farfurii" :


1. Farfurii

(ultima actualizare)

Farfuriile in vise reprezinta idei, convingeri sau anumite situatii care va sunt "oferite". Visul sugereaza ceea ce primiti sau ceea ce sperati sa primiti de la altii. S-ar putea sa simtiti ca viata va ofera "pe farfurie" o anumita experienta. Probabil ca este momentul sa faceti prima miscare.

Visul in care vedeti farfurii asezate pe un raft sugereaza posibilitatile care asteapta sa fie realizate. Sunteti capabil sa oferiti ceva oricand doriti. Daca visati rafturi de farfurii lustruite inseamna ca faceti tot ce puteti pentru a scoate ce este mai bun dintr-o situatie. Incercati sa faceti o impresie buna.

A visa farfurii murdare sugereaza nemultumire si un sfarsit nepromitator. S-ar putea sa fi trecut cu vederea peste unele probleme ale vietii dumneavoastra sau nu v-ati confruntat cu propriile emotii.

Daca visati ca spalati farfurii inseamna ca mergeti mai departe sau va planuiti urmatoarea faza din viata dumneavoastra. Va scapati de ceva sau de anumite convingeri pe care le aveti. Alternativ, visul reprezinta rutina zilnica si propabil ca sunteti prins in aceasta rutina.

Visul in care vedeti farfurii goale, dar foarte frumoase, prezice noroc in dragoste. Daca visati farfurii goale si simple inseamna o perioada plictisitoare din viata dumneavoastra.

A visa farfurii pline simbolizeaza norocul si bunastarea.

2. Farfurii

Daca visezi farfurii noi vei avea noroc in dragoste Daca visezi vase sparte si murdare vei fi nefericit in dragoste.

3. Farfurii albe

(ultima actualizare)

Visul in care apar farfurii albe este asemanator celui in care apare o singura farfurie alba, dar efectul poate fi mar puternic, mai mare. Visul se refera la o mostenire pe care o primiti sub forma unor terenuri sau proprietati, dar poate insemna si o oferta de munca foarte buna.

Puteti gasi detalii accesand interpretarea visului farfurii.

4. Farfurii sparte

(ultima actualizare)

A visa farfurii sparte reprezinta promisiuni incalcate sau asteptari esuate. Ceva ce dumneavoastra ati crezut ca este garantat nu mai este posibil. Sentimente de saracie, neajunsuri si nepotriviri. Este posibil ca nu va ridicati la asteptarile altora.Afisare de la 1 la 4 din : 4 rezultate


Trebuie sa fiti autentificat! pentru a putea adauga comentarii. Autentificare

Comentarii (0)


Nu sunt comentarii pentru acest vis. Adauga primul comentariu!