Semnificatia visului Feriga

Cea mai rapida cale de a va interpreta visele Dictionar de vise cu 4640 de termeni explicati.

Cautare

Interpretarea visului Feriga

Ce insemna cand visezi Feriga? Ei bine, trebuie sa luati in considerare si contextul in care apare "Feriga". Incercati sa va amintiti cat mai multe din vis.

In continuare va prezentam explicatiile pentru visul "Feriga" :


1. Feriga

(ultima actualizare)

Ferigile anunta timpuri placute care vor alunga ganduri si presimtiri intunecate. Insa, in functie de cum arata, aceste pot avea si conotatii negative.

A vedea in vis feriga vestejita sau ofilita este semn ca diverse boli isi vor croi cale catre familie si va vor provoca o serioasa neliniste. Alternativ, visul poate semnifica si relatii proaste cu famila, posibilitate de despartire.

Visand o feriga proaspata poate fi cosiderat un semn foarte pozitiv, deoarece aceasta reflecta pasiunea si increderea de sine in fata oricaror provocari din viata. De asemena, visul indica si un apetit sexual deosebit.

Friga la ghiveci pe post de planta ornamentala prevesteste neintelegere. Acesta este momentul decisiv in care ar trebui sa depuneti un efort mai mare decat de obicei pentru a clarifica lucrurile, altfel riscati ca aceste neintelegeri sa provoace o ruptura permanenta.
Afisare de la 1 la 1 din : 1 rezultate


Trebuie sa fiti autentificat! pentru a putea adauga comentarii. Autentificare

Comentarii (0)


Nu sunt comentarii pentru acest vis. Adauga primul comentariu!