Semnificatia visului Ficus

Cea mai rapida cale de a va interpreta visele Dictionar de vise cu 4640 de termeni explicati.

Cautare

Interpretarea visului Ficus

Ce insemna cand visezi Ficus? Ei bine, trebuie sa luati in considerare si contextul in care apare "Ficus". Incercati sa va amintiti cat mai multe din vis.

In continuare va prezentam explicatiile pentru visul "Ficus" :


1. Ficus

(ultima actualizare)

Arborele de ficus sau Ficus Benjamin este cunoscut de secole si oamenii l-au tinut mereu aproape de casa, devenind in zilele noastre una dintre cele mai cautate plante pentru casa sau apartament.

Ficusul reprezinta o simbolistica bogata in multe culturi din intreaga lume. In trecut, anumite popare credeau ca simbolizeaza viata insasi, de aici si aparitia acestuia in vise.

Ficusul personifica vita, si atunci cand incercam sa interpretam simbolistica acestuia din vise, este neaparat necesar sa tinem cont de starea acestuia.

Visand un ficus intr-o oala si observand ca aceasta este prea mica pentru dimensiunea acestuaia, inseamna ca, in viata de zi cu zi va simtiti prinsi ca intr-o capcana.

Un ficus ofilit sau cu frunzele de alta culoare decat cea verde, poate simboliza o viata pasiva, tristete si anxietate.

Mugurii sau frunzele picate ale acestei plante simbolizeaza dezamagiri si tristete in inima. Poate ca ati fost tinta unor calomni sau a barfelor altora.

Visul unui ficusul inflorit schitetaza anumite schimbari in mediul ambient, acasa sau la locul de munca. Aceste schimbari pot implica rearanjari, reparatii sau chiar schimbarea mobilierului.

Un ficus cu frunze frumoase, mari si carnoase prevesteste veselie si incheierea cu succes a planurilor. Daca asesta se imbolnaveste si da sa se usuce, visul reprezinta exact opusul.

Conform unor carti musulmane de interpretarea viselor, un ficus sanatos cu tulpina grosa este semn ca va astepta frumoasa si linistita.
Afisare de la 1 la 1 din : 1 rezultate


Trebuie sa fiti autentificat! pentru a putea adauga comentarii. Autentificare

Comentarii (0)


Nu sunt comentarii pentru acest vis. Adauga primul comentariu!