Semnificatia visului Fier

Cea mai rapida cale de a va interpreta visele Dictionar de vise cu 4577 de termeni explicati.

Cautare

Interpretarea visului Fier

Ce insemna cand visezi Fier? Ei bine, trebuie sa luati in considerare si contextul in care apare "Fier". Incercati sa va amintiti cat mai multe din vis.

In continuare va prezentam explicatiile pentru visul "Fier" :


1. Apa fierbinte

Amareala.

2. Baie prea fierbinte

Vei fi dispre?uit pentru o fapta necugetata.

3. Cartofi fierti

Visul in care mancati cartofi fierti sugereaza urcarea pe treapta succesului.

Daca visati ca ati cules si ati fiert cartofi inseamna ca veti avea parte de un succes material pe viitor. Alternativ, visul ar putea indica un oaspete nedorit in casa dumneavoastra.

4. Drum de fier

Noroc pentru tine si cei din jurul tau.

5. Fier

Daca vezi, inseamna munca obositoare
- daca e fier de calcat, e semn bun , pentru ca reprezinta bucuria si reusita.


6. Fier

Osteneala la lucru, rasplata bogata dupa o munca grea - batut - esti persoana iubita - cui de - afli solutia la o problema - de calcat - probleme marunte care trebuie oprite de a deveni mari - drum de - noroc pentru tine si cei din jurul tau - inrosit - intreprindere riscanta - lingou de - te apuci de un proiect palpitant - obiecte din - noroc, putere - poarta de - succes in viata sociala - ruginit - ai mare putere psihica - scos din forja - eforturi pentru rezolvarea unor probleme - taind - cearta, bataie - tarand - dupa munca obositoare urmeaza rasplata.

7. Fier de calcat

Fierul de calcat in vise inseamna bucurie si reusita.

Daca visati ca folositi un fier de calcat se poate interpreta ca incercati sa indreptati in viata, sa deveniti mai prezentabili pentru lumea exterioara. Mai poate sugera ca incercati sa calmati lucrurile.

8. Fierar

Fierarul in vis reprezinta forta interioara si rezistenta. Tot acest vis ne poate spune ca trebuie sa lovim fierul atunci cand este cald, adica sa actionam atunci cand avem ocazia.

- Daca ai visat un fierar la locul de munca inseamna ca vei lua parte la noi proiecte ce se vor materializa pozitiv.

9. Fierastrau

Nevoia de a actiona intro situatie pana acum nesemnificativa
- renuntarea la o atitudine pasiva
- implicare.

10. Fierastrau

Taierea cu fierastraul indica un eveniment decisiv din realitate. Cine taie cu fierastraul vrea, sa scape poate, de o situatie neplacuta. Daca visati ca altcineva lucreaza cu fierastraul treabuie sa va asteptati la o despartire numai din vina dumneavoastra, dar peste care veti trece. Daca fierastraul din vis nu este suficient de ascutit, nu veti reusi sa scapati de necaz. Taierea cu fierastaul simbolizeaza uneori gandul, dorinta de a va descotorosi de o persoana (vezi, de asemenea denumirile celorlalte unelte).


Afisare de la 1 la 10 din : 14 rezultate


Trebuie sa fiti autentificat! pentru a putea adauga comentarii. Autentificare

Comentarii


Nu sunt comentarii pentru acest vis. Adauga primul comentariu!