Semnificatia visului File de cec bancar

Cea mai rapida cale de a va interpreta visele Dictionar de vise cu 4640 de termeni explicati.

Cautare

Interpretarea visului File de cec bancar

Ce insemna cand visezi File de cec bancar? Ei bine, trebuie sa luati in considerare si contextul in care apare "File de cec bancar". Incercati sa va amintiti cat mai multe din vis.

In continuare va prezentam explicatiile pentru visul "File de cec bancar" :


1. File de cec bancar

(ultima actualizare)

Cecul bancar este un document nominal sau la purtator prin care se dispune plata sunei sume de bani. In funtie de vis, poate avea diverse semnificatii, atat pozitive, cat si negative.

Din punct de vedere psihologic, cecul sau filele de cec reprezinta un semnal de alarma cu privire la constiinta ascunsa. De asemenea, poate reprezenta si un potential sau o masura drastica intr-o situatie. In pozitiv, visul ar putea face referire la modul in care vreti sa fiti perceput de catre public, ati atins unul dintre cele mai inalte obiective propuse si acum culegeti roadele.

Din punct de spiritual, cecul bancar denota speranta, idei noi si iluminare spirituala. Acest vis poate fi asociat si cu o anumita intelepciune cladita in timp, pe care sunteti pregatit sa o aplicati in viata.

Potrivit unor carti vechi de interpretarea viselor, visul simbolizeaza prestigiu si o viata bogata. De asemenea, acesta denota putere, forta, masculinitate, independenta si curaj.

Daca ati visat un CEC cu numele dumneavoastra scris pe el, acesta simbolizeaza sentimente legate de opotunitati, castiguri sau progrese care se divedesc a fi serioase.

Visand un CEC respins la incasare reprezinta recompense, promisiuni, planuri sau astepari esuate. Ceva ce trebuia sa se intample si a esuat. Instinctul va spune ca cineva nu si-a indeplinit anumite obligatii sau o promisiune serioasa.

Pierderea unui CEC reflecta sentimente legate de actiuni neglijente sau greseli care determina pe altcinea sa nu isi indeplineasca o promisiune.
Afisare de la 1 la 1 din : 1 rezultate


Trebuie sa fiti autentificat! pentru a putea adauga comentarii. Autentificare

Comentarii (0)


Nu sunt comentarii pentru acest vis. Adauga primul comentariu!