Semnificatia visului Fluviu / rau

Cea mai rapida cale de a va interpreta visele Dictionar de vise cu 4640 de termeni explicati.

Cautare

Interpretarea visului Fluviu / rau

Ce insemna cand visezi Fluviu / rau? Ei bine, trebuie sa luati in considerare si contextul in care apare "Fluviu / rau". Incercati sa va amintiti cat mai multe din vis.

In continuare va prezentam explicatiile pentru visul "Fluviu / rau" :


1. Fluviu / rau

(ultima actualizare)

Raul sau fluviul din vise simbolizeaza fluxul vietii noastre, atitudinea pe care o avem atunci cand parcurgem cursul evenimentelor. Este foarte important sa va amintiti si sa acordati o atentie deosebita vremii, lucrurilor si peisajelor de pe malul raului, activitatile efectuate si emotiile generate de acest tip de vis.

Un fluviu / rau intr-o zi insorita si calma simbolizeaza pace, veselie, prosperitate, fertilitate si placeri. Cu toate acestea, un rau care se revarsa sau curge rapid poate simboliza o faza turbulenta a vietii dumneavoastra. Nivelul si debitul cu care curge apa raului devine imprevizibil si pare ca este necontrolabil, este un semn de incertitudini si obstacole. In continuare va prezentam cateva dintre cele mai frecvente interpretari ale viselor legate de fluvii si rauri.

Vise despre mediul inconjurator si felul in care arata raul si malul

Deoarece raul este reprezentarea fluxului de energie si viata, acordati atentie malurilor si pamantului prin care raul isi croieste cursul. In functie de tipul si aspectul raului, visul poate fi interpretat diferit. 

De exemplu, un rau care curge printr-un camp inzapezit si / sau care are gheata la mal nu semnifica ceva in mod deosebit, dar este posibil ca in timpul somnului sa va fi descoperit sau sa fi fost prea rece in camera si sa fi simtit frig.

Un rau complet inghetat reflecta intepenirea / inghetarea interesului cu privire la sansele ce vi se ofera in viata.

Un rau care curge prin terenuri agricole simbolizara o viata imbelsugata si o alimentatie sanatoasa.

Visele cu un mal ucat sau un rau aproape secat pot sugera faptul ca v-ati pierdut capacitatea creativa ( tinand cont de malul uscat si saracacios). Apa putina din raul aproape secat reprezinta faptul ca pe zi ce trece gasiti tot mai putine placeri si bucurii in viata. Puteti lua in considerare incercarea unor activitati noi pentru a va inveseli ziua.

Un rau normal (calm si senin), fara scopuri sau evenimente vizibile, indica faptul ca va lasati condus de fluxul vietii.

Vazand un rau foarte murdar sau contaminat, fie cu gunoaie, fie cu gunoaie, implica faptul ca va simtiti letargic si obosit. Poate fi, de asemnea, un semn ca nu vi-a preit mancarea sau un semn al unei boli.

Un rau / fluviu noroios este semnul unor framantari. Noroiul reflecta dandurile dumneavoastra interioare. Alternativ, raul noroios poate reprezenta ganduri imorale.

Visele in care vedem un rau dezlantuit si turbulent sunt asociate cu sentimentul de neliniste si aveti sentimentul ca viata scapata de sub control. Inotul intr-un rau ce curge repede sugereaza faptul ca sunteti gata sa va confruntati cu provocarile vietii.

Intersectiile de rauri reflecta noi etape si oportunitati din viata dumneavoastra. Poate ca intemeiati o familie sau poate ca va deschideti o afacere.

Sacaldaul in rau reprezinta purificare si curatare. Cu toate acestea, daca raul in care faceti baie este unul murdar sau infestat, inseamna ca factie parte dintr-un grup sau mediu cu influente negative care va vor corupe intr-un anumit fel.
Afisare de la 1 la 1 din : 1 rezultate


Trebuie sa fiti autentificat! pentru a putea adauga comentarii. Autentificare

Comentarii (0)


Nu sunt comentarii pentru acest vis. Adauga primul comentariu!