Semnificatia visului Fosta iubita

Cea mai rapida cale de a va interpreta visele Dictionar de vise cu 4640 de termeni explicati.

Cautare

Interpretarea visului Fosta iubita

Ce insemna cand visezi Fosta iubita? Ei bine, trebuie sa luati in considerare si contextul in care apare "Fosta iubita". Incercati sa va amintiti cat mai multe din vis.

In continuare va prezentam explicatiile pentru visul "Fosta iubita" :


1. Fosta iubita

(ultima actualizare)

Atunci cand iti visezi fosta iubita, inseamna ca inconstientul, care produce visele, incearca sa iti dea o lectie prin furnizarea uni vis drept exemplu.
Ai putea sa cauti pe cineva care are aceesi personalitate ca si persoana de care ai fost indragostit inainte. Acea persoana ar putea fi partenerul ideal pentru tine. Acest lucru inseamna ca vei avea o relatie cu cineva care va repara pur si simplu greselile fostei tale iubite.

- Daca nu esti implicat intr-o relatie, atunci poate ca este timpul sa mergi din nou la intalniri.

- Daca in vis vezi o iubita dar cu care ai fost impreuna cu mult timp in urma, acest lucru se intampla deoarece inconstientul iti reaminteste despre circumstantele nefericite. Visul este o avertizare ca esti pe cale sa te implici cu cineva care nu te va face prea fericit.

- Daca ai un vis erotic cu fosta prietena, insemana ca nu esti multumit de viata romantica din prezent, lipseste ceva.

- Daca ai visat ca fosta iubita iti face masaj, e timpul sa ai incredere in persoane si sa-i lasi sa se apropie de tine din nou.
Afisare de la 1 la 1 din : 1 rezultate


Trebuie sa fiti autentificat! pentru a putea adauga comentarii. Autentificare

Comentarii (1)


zelenco mihail victor din 1 Decembrie, Ilfov a scris in

Buna dimineata , azi este ziua mea fac 27 de ani, acum 30 de minute am visat-o pe fosta iubita ca ma intelegeam bine cu ea ca am fost acasa la ea , apoi nu stiu cum se face ca dupa o fractiune o vad si pe maicasa care ma ia inbrate si ma pupa ca se bucura ca ma vazut deci mai degraba era o imbratisare de grup . dupa care nu stiu cum se face ca mia zis fosta ca vb cu iubitul ei prezent prin intermediul fbk ului ca trebuie sa se vada impreuna si ma intrebat daca vreau sa vin cu ei si am zis ca da ,nu eram gelos vorbeam amandoi super bine am acceptat sa ne vedem ma pupat. dupa se intampla altceva , intru in alt cadru cu vise,, vad lumanari si flori frumoase colorate aprinse aprin lumanariile se sting iar le aprin si de data asta incerc sa aprind o floare si ce crezi aceea floare se aprinde si se duce catre piept catre inima si am zis vezi am un suflet curat ......nu stiu ce sa zic ce sa cred de ce am visat ....fiindca eu sunt singur de 2 ani si ceva ....fosta eeste intr-o relatie actual.....da problema este ca nu tin legatura cu ea nu ne vorbim.....problema mai e ca am iubit-o foarte mult...si inca mai tin la ea .....ahhh iubirea asta ce face din om ....o fi careva care sa mi explice si mie toate aceste lucruri? va rog frumos ....Va Multumesc !!!