Semnificatia visului Frate mort

Cea mai rapida cale de a va interpreta visele Dictionar de vise cu 4642 de termeni explicati.

Cautare

Interpretarea visului Frate mort

Ce insemna cand visezi Frate mort? Ei bine, trebuie sa luati in considerare si contextul in care apare "Frate mort". Incercati sa va amintiti cat mai multe din vis.

In continuare va prezentam explicatiile pentru visul "Frate mort" :


1. Frate mort

(ultima actualizare)

Un frate mort in vise este un semn bun, semnificand viata lunga si senina.

Daca visati ca purtati o discutie cu un frate mort inseamna ca va este dor de acesta si incercati sa retraiti experientele avute cu el.
Afisare de la 1 la 1 din : 1 rezultate


Trebuie sa fiti autentificat! pentru a putea adauga comentarii. Autentificare

Comentarii (6)


Gh Elena din a scris in

Mie mi-a murit fratele acum o luna si l-am visat. Ma poate ajuta cineva sa inteleg cam ce vroiam sa-mi spuna?

Gh Elena din a scris in

daca este cineva care ar putea sti scrietimi va rog iar eu explic detaliat

Andreea Ionescu din Timisoara, Romania a scris in

Buna Gh Elena, daca ne dai mai multe detalii (sa ne povestatesti visul amanuntit) poate ca te putem ajuta cu o interpretare a acestuia. O zi placuta!

Gh Elena din a scris in

se facea ca el intra in casa zimbitor glumea si ridea cu noi iar la un moment dat l-am intrebat daca ii este bine acolo unde e iar el mi-a spus ca tot mai bine ii este cu noi si mia zimbit privinduma in ochi. a venit parintele cu un sicriu si dascali care cintau cintece bisericesti si el plingea si se zbatea, spunea ca nu vrea sa se duca acolo dar parintele la bagat cu forta in sicriu iar noi am fost obligati sa-l reinmormantam. Ce ar insemna asta?

Andreea Ionescu din Timisoara, Romania a scris in

Draga Elena, imi pare rau pentru pierderea ta! Este normal sa ai aceste vise, subconstientul tau inca proceseaza aceasta pierdere. In multe traditii se spune ca singurul mod prin care comunica cei trecuti in lumea celor drepti sunt visele. Nu te teme, in cazul tau este doar subconstientul care reactioneaza normal, il iubesti foarte mult si intr-adevar ti-e dor de fratele tau...

Gh Elena din a scris in

Nu la mult timp dupa visul meu o prietena de-a lui mi-a spus ca la visat, spunea ca un spirit il arde.. el ii spunea ei ca il arde