Semnificatia visului Frigider

Cea mai rapida cale de a va interpreta visele Dictionar de vise cu 4640 de termeni explicati.

Cautare

Interpretarea visului Frigider

Ce insemna cand visezi Frigider? Ei bine, trebuie sa luati in considerare si contextul in care apare "Frigider". Incercati sa va amintiti cat mai multe din vis.

In continuare va prezentam explicatiile pentru visul "Frigider" :


1. Frigider

(ultima actualizare)

Frigiderul este un lucru esential pentru fiecare casa, rolul sau fiind evident, depozitam alimente si bauturi pentru pastrare. In vise, acesta este un simbol destul de important care nu trebuie trecut cu vederea deoarece poate evidentia o anume obsesie pentru alimente si bauturi. De asemenea, visul poate simboliza lacomia.

Frigiderul din visele noastre poate avea multiple semnificatii in functie de ce se gaseste in interior sau de starea acestuia. In continuare vom incerca sa interpretam cele mai comune vise.

Frigider nou

Visarea unui frigider nou prevesteste schimbari cu privire la locul de munca ca urmare a unor straduinte. De asemenea, visul poate prevesti noi oportunitati ce nu ar trebui ratate.

Visul in care va inlocuiti frigiderul vechi cu unul nou este un semn de bun augur, indicand prosperitate si schimbari financiare in bine.

Frigider vechi

Aparitia unui frigider vechi in vise arata faptul ca exista o problema veche de care ar trebui sa va ocupati cat mai curand. Incercati sa rezolvati aceasta problema deoarece lucrurile vor continua sa se inrautateasca. De asemenea, visul poate face referire si la o relatie care este in curs de deteriorare.

Frigider plin cu alimente

Un asemnea vis denaota bucuria si fericirea din viata visatorului. Cu alte cuvinte, te simti fercit cu ceea ce ai in viata.

Frigider gol

Nu este un semn prea bun, deoarece indica probleme financiare. Poate ca ati ajuns in situatia in care gestionati prea multe lucrui incat nu mai reusiti sa faceti fata.

Gandaci sau viermi in frigider

Visarea unui frigider in care sunt gandaci sau viermi este un semn curatenie. Viata dumneavoastra are nevoie de curatenie! Curatenie in relatii, in stilul de viata, la locul de munca, etc.

Interpretari culese din popor

  • In general - neimplicare, lipsa de afectivitate, racirea relatiilor. Alternativ, instinct dezvoltat de conservare si aparare / amanarea sau oprirea oricaror planuri, impas
  • Frigider deschis sau plin - dorinta de afectiune, deschidere spre relatii si contacte sociale, speranta de afectiune, dorinta de a iesi din propria carapace pentru a cunoaste lumea.Alternativ, te arati deschis unei noi relatii afective.
  • Frigider inchis sau gol - izolare, retragere, fuga de societate. Alternativ, incapacitatea de ati exprima sentimentele.
  • Frigider bine aprovizionat - bunastare.
  • Frigider defect - lipsuri banesti.
  • Frigider gol - saracie .Afisare de la 1 la 1 din : 1 rezultate


Trebuie sa fiti autentificat! pentru a putea adauga comentarii. Autentificare

Comentarii (0)


Nu sunt comentarii pentru acest vis. Adauga primul comentariu!