Semnificatia visului Fructe

Cea mai rapida cale de a va interpreta visele Dictionar de vise cu 4640 de termeni explicati.

Cautare

Interpretarea visului Fructe

Ce insemna cand visezi Fructe? Ei bine, trebuie sa luati in considerare si contextul in care apare "Fructe". Incercati sa va amintiti cat mai multe din vis.

In continuare va prezentam explicatiile pentru visul "Fructe" :


1. Fructe

(ultima actualizare)

Visare fructelor este de regula un semn bun, simbolizand fericirea, norocul si chiar bogatia care s-ar putea sa va iasa in cale. Acestea pot indica, de asemenea, o situatie financiara mai buna, un venit neasteptat si posibilitatea materializarii dorintelor mult asteptate.

Primirea unui fruct

Visand ca o alta persoana va da un un fruct inseamna deobicei o binecuvantare, un castig sau o anume crestere generala. Acest vis poate fi privit ca un semn al norocului, al recunostintei pentru munca depusa sau al unei oportunitati.

Consumul fructelor

Visand ca mancati fructe poroaspete este un indiciu al cresterii standardelor morale. Foarte important este sa va amintiti gustul acestora, deoarece o interpretare corecta a visului va fi data de gustul acestora. De exemnpu: daca fructele au gust dulce si suculent, v-ati putea astepta la vesti bune de locul de munca sau de mediul in care evolueaza afacerea dumneavoastra. Un gust amar, actid ori acru, insotit de o reactie faciala, indica durere, tristete sau suferinta.

Vanzare si cumpararea fructelor

Visand ca vindeti si cumparati fructe, indica faptul ca sunteti implicati intr-un soi de afacere sau negociere legata de un proiect aparent promitator.

Fructe necoapte

Culegrea fructelor necoapte prevesteste un esec garantat, generat din lipsa de intelegere, din lipsa planificarii si din lipsa abilitatilor. Poate ca ati intrat intr-un proiect sau intr-o afacere destul de intamplator.

Fructe uscate

Consumul fructelor uscate indica sperante indepartate, neinspiratie si lipsa de sens al vietii.

Fructe putrede

Fructele putrede sau cele pline de viermi, fac referire la opotunitati ratate. Tot acest vis poate face referire si la o conexiune ratata cu o persoana care vi-ar fi putut deveni un bun partener (romantic sau de afaceri).

Fructe exotice

Visarea fructelor exotice este semnul unui nou scop in viata. Acestea indicand, de semenea, si nevoia de mai multa disciplina.

Consumul fructelor exotice in vis poate semnala o chestiune emotionala importanta. S-ar putea sa va simtiti onorati de o anume victorie, o realizare sau un succes. Pe de alta parte, consumul fructelor exotice poate fi asociat cu senzualitatea si placerile interzise.

Interpretari culese din popor

Interpretare generala a fructelor - placere urmata de necazuri, abundenta si prosperitate.

 • Fructe acre - boala
 • Adunand fructe - avere indestulatoare si posibile semne de zgarcenie
 • Fructe amare - discordie
 • Azvarlind cu fructe - belsug si indestulare
 • Cantarinf dructe - schimbare de serviciu, de locatie sau locuinta
 • Fructe cazute pe jos si stricate - nefericire, oboseala
 • Copac plin cu fructe - prosperitate financiara
 • Culegand fructe - bogatie, placere
 • Cumparand fructe amara sau stricate - esti inselat - in iarna
 • Inghetata de fructe - neplata unor datorii
 • Mancand multiple feluri de fructe - trai bun, bogatie 
 • Fructe stricate - tristete , boala
 • Fructe zdrobite - aparitia unor neintelegeri / certuri 

2. Fructe citrice

(ultima actualizare)

Ce inseamna citricele in vise ?

Aceste tipuri de fructe sunt asociate adesea cu bunatatea, iubirea, iertarea, puterea sau starea financiara.

Un bol sau o fructiera plina cu citrice de mai multe feluri simbolizeaza o stare financiara buna si noi contributii financiare neasteptate.

Fructele citrice coapte bine sunt semn de o usoara deteriorare a situatiei tale materiale.

 • Mandarine

Mandarina este un simbol al perceptiei false asupra realitatii. Astfel de vise pot ajuta o persoana sa isi intelega cuvantul interior si mediul inconjurator.

Asadar, daca in vis mananci o mandarina, este un semn ca, in realitate, situatia este mult mai complicata si mai grava de cat ti-ai fi putut imagina. In acest caz, ar trebui sa dai vina pe credinta ta excesiva in raport cu alte persoane. Prin urmare, este necesar sa percepem evenimentele dintr-un punct de vedere propriu. Trebuie sa inveti cum sa gandesti si sa rationezi independent.

O femeie, daca a visat mandarine, inseamna ca sotul ei ii dezvaluie anumite evenimente din viata lui. Prin urmare, cel mai probabil, ea trebuie sa fie mai atenta, sa-i dedice mai mult timp, afectiune si iubire ca niciodata.

Un madarin plin cu fructe este semn bun. Pentru oamenii indragostiti, inseamna ca relatia lor va fi armonioasa.

Mancand mandarine, vei fi inselat, deci nu ar trebui sa ai incredere in altii. Pentru o femeie, acest vis poate insemna inselaciune din partea sotului ei.

Zdrobind mandarine si vazand cum se scurge sucul, este un semn ca ar trebui sa se incheie unele probleme.

 • Portocalele

Portocala este un simbol al sanatatii, al implinirii dorintelor si al casatoriei.

Cumparand portocale in vis inseamna implinirea unei dorinte pretuite.

Portocalul (copac) este un semn bun, pregateste-te pentru vesti placute.

Daca in vis ai vazut o multime de portocali cu fructe portocalii stralucitoare, inseamna ca relatia ta va duce la o casatorie puternica si fericita.

Mancand portocale - acest vis poate fi interpretat ca o senzatie de dezaprobare, nu esti multumit de viata personala. Visul poate fi si asociat unui esec din partea partenerului.

Cojile de portocala reprezinta intalniri romantice.

 • Grapefruit

Visand ca mananci un grapefruit indica faptul ca te simti reincarcat mental, revigorat. Ca urmare a unui impuls de energie si spirit, te simti mai fericit.

Vazand un pom plin cu aceste tipuri de fructe, simbolizeaza fapte bune, credinta si abilitati. De asemenea, ar putea indica si roadele efortului depus.

 • Lamai

Lamaia reprezinta calitate scazuta. Poate fi, de asemenea, reflectarea unei relatii care nu a mers prea bine.

Sugand sau mancand dintr-o lamaie indica nevoia de a te curata de negativitate si de a vindeca ranile emotionale.

Pentru femei, o lamaie este un semn al lacrimilor amare. Daca aceasta taie o lamaie, este semn ca ea va fi initiatoarea unor certuri. Daca lamaia este taiata de catre altcineva, ea va fi taxata pentru ceea ce nu a facut.

Totusi, nu toate interpretarile sunt rele. Daca o femeie ridica / colecteaza lamai in vis , acesta este un semn bun care indica succes, profit rapid si bunastare.

Pe langa toate acestea, lamaile sunt si semnul infidelitatii. Pentru oamenii indragostiti, o lamaie poate simboliza scandal sau despartire.

 • Pomelo

Sensul visului se reflecata asupra unei persoane care este mereu implicat in barfa si ii rdiculizeaza pe cei din jur.


3. Fructe de mare

(ultima actualizare)

A vedea sau a manca fructe de mare in vise indica recunoastere si o fuziune a sinelui dumneavoastra spiritual cu cel constient. Va recunoasteti si va indepliniti nevoile subconstientului dumneavoastra.

Visul ar putea avea legatura si cu interpretarea visului mancare.

4. Fructe de padure

(ultima actualizare)

A vedea sau a manca fructe de padure in vise indica faptul ca veti fi implicat intr-o relatie sau o experienta implinita.

In particular, daca frutele de padure sunt otravitoare, atunci sugereaza ca sunteti in pericol de a fi influentat de ceva sau de catre cineva.Afisare de la 1 la 4 din : 4 rezultate


Trebuie sa fiti autentificat! pentru a putea adauga comentarii. Autentificare

Comentarii (0)


Nu sunt comentarii pentru acest vis. Adauga primul comentariu!