Semnificatia visului Frunze uscate

Cea mai rapida cale de a va interpreta visele Dictionar de vise cu 4642 de termeni explicati.

Cautare

Interpretarea visului Frunze uscate

Ce insemna cand visezi Frunze uscate? Ei bine, trebuie sa luati in considerare si contextul in care apare "Frunze uscate". Incercati sa va amintiti cat mai multe din vis.

In continuare va prezentam explicatiile pentru visul "Frunze uscate" :


1. Frunze uscate

(ultima actualizare)

Frunzele uscate din visul nostru pot avea conotatii atat pozitive, cat si negative, de ex: visare frunzelor uscate impreuna cu o vreme mohorata, poate indica faptul ca ati avut o viata grea, presarata cu pierderi si esecuri sau poate ca in acest moment ati ajuns intr-un anume prag al vieti caruia nu ii gasiti nicio cale de a-l depasi. Pe de alta parte, daca ati visat ca este o zi insorita de toamna si va vedeti pasind peste frunzele uscate, simtindule scrasnind dub picioarele dumneavoastra, este semn de liniste sufleteasca, unitate si implinire.

Frunze uscate cazand dintr-un copac

Vand un copac a carui frunze uscate si ofilite cad si se scutura, este semn ca lucrurile nu decurg asa bine. Chiar daca in viata de zi cu zi aveti senzatia ca lucrurile merg din rau in mai rau, trebuie sa va amintiti ca totul are un sfarsit si ca ar trebui sa abordam orice situatie treptat.
Afisare de la 1 la 1 din : 1 rezultate


Trebuie sa fiti autentificat! pentru a putea adauga comentarii. Autentificare

Comentarii (0)


Nu sunt comentarii pentru acest vis. Adauga primul comentariu!