Semnificatia visului Fuga

Cea mai rapida cale de a va interpreta visele Dictionar de vise cu 4640 de termeni explicati.

Cautare

Interpretarea visului Fuga

Ce insemna cand visezi Fuga? Ei bine, trebuie sa luati in considerare si contextul in care apare "Fuga". Incercati sa va amintiti cat mai multe din vis.

In continuare va prezentam explicatiile pentru visul "Fuga" :


1. Fuga

(ultima actualizare)

In traditia romaneasca fuga in vis inseamna timp pierdut, primejdie care te pandeste.
- Daca in vis fugi descult - slabiciune, neincredere in proria personalitate.
- Daca visezi ca alergi foarte repede - izbanda, vei reusi sa rezolvi unele probleme mai vechi.
- De visezi ca fugi de un animal, esti urmarit de catre un animal - vei trece prin primejdie.

2. Fugar

(ultima actualizare)

Visul in care dumneavoastra sunteti un fugar inseamna ca veti avea o disputa severa cu o persoana din familie.

Daca visati ca ajutati un fugar atunci inseamna ca veti avea dificultati financiare.


3. Fugarit

(ultima actualizare)

Fiind fugarit este una dintre cele mai comune teme in vise, care rezulta din sentimente de anxietate din viata de zi cu zi. Fuga este un raspuns instinctiv la o amenintare fizica. In astfel de vise, scenariul adesea indica ca sunteti urmarit de catre un atacator, un animal, un monstru sau o figura nemaivazuta, care vrea sa va raneasca sau sa va ucida. In consecinta, alergati, va ascundeti sau incercati scapati sau sa-l depasiti prin inteligenta pe urmaritorul dumneavoastra. Actiunile din vis sunt paralele cu modul cum ati raspunde la presiune si cum ati face fata temerilor, stresului sau diferitelor situatii din viata reala. In loc sa va confruntati cu situatia, visul dumneavoastra indica faptul ca aveti tendinta de a fugi sau de a evita problemele. Intrebati-va cine va fugareste ca sa intelegeti mai bine sursa temerilor si anxietatilor dumneavoastra.

Faptul ca sunteti fugarit in vis poate reprezenta, de asemenea un aspect al sinelui. Sentimentele de furie, gelozie , frica si, eventual, iubire, se pot manifesta ca figura amenintatoare.

Fiind fugarit de catre o figura umbrita poate simboliza caracteristicile respinse ale sinelui tau. S-ar putea sa proiectati aceste sentimente asupra urmaritorului necunoscut.

Daca in vis sunteti cel care fugareste pe cineva, atunci visul va poate evidentia unitatea si ambitia de a merge dupa ceea ce va doriti. Sau poate ca visul sugereaza o slaba dezvoltare si faptul ca trebuie sa ii prindeti din urma pe ceilalti.

Luati in considerare distanta dintre dumneavostra si cel care va fugareste. Aceasta indica apropierea dumneavostra de problema. Daca urmaritorul scurteaza distanta, atunci inseamna ca problema nu va disparea. Aceasta va va cotropi, pana cand o veti confrunta. Cu toate acestea, daca sunteti in masura sa castigati distanta, atunci va veti si putea distanta cu succes de problema dumneavoastra. In esenta, problema se estompeaza.Afisare de la 1 la 3 din : 3 rezultate


Trebuie sa fiti autentificat! pentru a putea adauga comentarii. Autentificare

Comentarii (2)


Marcian Ionut Baciu din Poggio Mirteto a scris in

Sotia mea a visat ca era cu 2 persoane necunoscute, erau pe cimp si erau fugarite de arabi calare imbracati in negru

Maria-Ana Macsim din Abrud, Constanta a scris in

Eu am visat ca eram fugarita de o fantoma.dar nu stiu a cui..si vroia sa imi faca rau . Ma taiat pe maini si am ramas cu un cutit in mana..ma durea. Ce inseamna????