Semnificatia visului Fum

Cea mai rapida cale de a va interpreta visele Dictionar de vise cu 4640 de termeni explicati.

Cautare

Interpretarea visului Fum

Ce insemna cand visezi Fum? Ei bine, trebuie sa luati in considerare si contextul in care apare "Fum". Incercati sa va amintiti cat mai multe din vis.

In continuare va prezentam explicatiile pentru visul "Fum" :


1. Fum

Timp frumos, glorie, fericire inselatoare, dezamagire, iluzii - alb - plictiseala - alb dens - avem ascunzisuri, confuzii, inamici necunoscuti - de cos - fericire casnica - de tamaie - sperantele tale vor prinde viata - de tigara - faci o noua cunostinta, - iesind pe horn - tristete - intra in ochi - vei avea o neplacere - in casa - oamenii vor sa - ti strice rostul - inltandu - se drept - dificultate in trecut - inecacios - noroc - in plina ardere - armonie in familie - intunecos - intristare - miros de - cunostinte noi si importante - negru - scandal, - ridicandu - se din cos - tristete - ridicandu - se drept - fericire casnica - scotand pe horn - relaxare - suind - ridicare in rang - vazand - vreme frumoasa, prietenii iti cauta compania, dar vei avea si deceptii - zarind seara - afacere dezastruoasa, averea in pericol.

2. Fum

Daca visezi ca vezi fum vei castiga mai multi bani Daca visezi ca mirosi fum dar nu stii de unde vine inseamna ca vei avea griji suparatoare .

3. Fum

(Iesind pe cos) Liniste sufletasca, pace, calm, confort, sentiment de ocrotire si protectie
-(ridicanduse de la foc) urmari vizibile ale unei actiuni mai vechi, barfe, vorbe, jigniri
-(dens) pierderea controlului si a realitatii, amagire, aparente inselatoare, minciuni.

4. Fum alb

(ultima actualizare)

Fumul alb in vise reprezinta viata confuza pe care o duceti. Daca fumul este dens inseamna ca aveti inamici despre care nu stiti nimic, care stau ascunsi. Fumul acopera adevarul astfel ca ar trebui sa fiti precaut.

5. Fum de tigara

(ultima actualizare)

Fumul de tigara in vise semnifica faptul ca va veti face o noua cunostinta. Este posibil sa legati o relatie cu cineva de sex opus, insa strict amicala.

6. Fum negru

(ultima actualizare)

Atunci cand visati fum negru inseamna ca veti avea scandal in casa, e posibil sa va certati cu partenerul din cauza banilor sau mai bine spus a lipsei lor. E posibil sa va certati cu colegii din cauza sarcinilor trasate de sef.

Daca visati fum negru care se ridica deasupra casei inseamna ca veti avea parte de tristete, de pierderi.

7. Fumand

Daca te vezi fumand - semn de petrecere
-prietenii te doresc intre ei, dar vei avea parte si de dezamagiri.

8. A fuma

(ultima actualizare)

Sunteti nefumator si visati ca fumati inseamna ca incercati sa actionati necugetat, sa aveti o atitudine neasteptata, o schimbare brusca de comportament, totul din dorinta de a lasa o impresie falsa despre dumneavoastra.

Daca sunteti fumator si visati ca fumati atunci inseamna ca sunteti indiferent, ca va lipseste concentrarea, obisnuinta, rutina, plictiseala.

V-ati lasat de fumat si visati ca fumati inseamna ca aveti un sentiment de neimplinire, ca va lipseste ceva.

Daca visati ca vedeti pe cineva fumand atunci vi se sugereaza pierderea controlului si a realitatii, amagire, minciuni.


Afisare de la 1 la 8 din : 8 rezultate


Trebuie sa fiti autentificat! pentru a putea adauga comentarii. Autentificare

Comentarii (2)


Mary Nik din Poiana Marului, Brasov a scris in

Ce inseamna fumul gri ?

Daria Dragomiroiu din Ciresu, Braila a scris in

Din pacate, fumul gri simbolizeaza sentimente de oprimare. Fie ca este vorba despe o persoana sau o anume situatie, cumva iti ascunzi adevaratele sentimente. Cam atat iti pot spune... referitor la intrebarea ta fara prea multe detalii :)