Semnificatia visului Funeralii funerare

Cea mai rapida cale de a va interpreta visele Dictionar de vise cu 4642 de termeni explicati.

Cautare

Interpretarea visului Funeralii funerare

Ce insemna cand visezi Funeralii funerare? Ei bine, trebuie sa luati in considerare si contextul in care apare "Funeralii funerare". Incercati sa va amintiti cat mai multe din vis.

In continuare va prezentam explicatiile pentru visul "Funeralii funerare" :


1. Funeralii funerare

(ultima actualizare)

Visand un cortegiu funerar poate face referire la o perioada lunga de timp in care ati absorbit energii negative. Atentie, toate aceste energii negative s-ar putea sa va duca in pragul depresiei sau sa dobanditi anumite frustrari. 

- Daca ai visat ca participi la funeraliile unor rude, inseamna ca vei scapa de situatii neplacute.

- Daca iti visezi proprile funeralii, simbolizeaza un final de situatie sau un final al unui aspect perosnal. Astfel, visul poate fi un semnal pentru tine ca sa recunosti aceste sentimente.

- Daca visezi ca participi la funeraliile altcuiva, inseamna ca ingropi o relatie veche si inchizi orice legatura cu trecutul ce apartine de aceasta.

- Daca te afli la funeraliile unei persoane necunoscute, inseamna ca ceva din viata ta trebuie pus deoparte, astfel incat sa poti face loc pentru ceva nou. Trebuie sa investighezi incontinuare ce aspect sau componenta a vieti tale va trebui sa elimini.

- Daca ai visat ca paticipi la funeraliile unui parinte care este in viata, inseamna ca trebuie sa te separi de restrictiile si limitele mama-tata. Moartea simbolica iti poate da curajul de care ai novoie sa faci pasul spre independenta si autonomie.




Afisare de la 1 la 1 din : 1 rezultate


Trebuie sa fiti autentificat! pentru a putea adauga comentarii. Autentificare

Comentarii (0)


Nu sunt comentarii pentru acest vis. Adauga primul comentariu!