Semnificatia visului Furtuna

Cea mai rapida cale de a va interpreta visele Dictionar de vise cu 4614 de termeni explicati.

Cautare

Interpretarea visului Furtuna

Ce insemna cand visezi Furtuna? Ei bine, trebuie sa luati in considerare si contextul in care apare "Furtuna". Incercati sa va amintiti cat mai multe din vis.

In continuare va prezentam explicatiile pentru visul "Furtuna" :


1. Furtuna

Necazuri, suparare, proces lung care te va obosi - calm dupa - perioda de calm si pace - cu fulgere si tunete - schimbare in bine - cu grindina, ploaie si zapada - pericol - doborand copacii - probleme financiare - pe mare - frica, primejdie, stricaciune de bunuri - privind - situatia in schimbare - prins de - schimburi spre bine la serviciu - prin ocean - vesti cu probleme - stand in - pericol, amenintare - trecand prin - eforturile tale vor fi incununate de castiguri pe potriva - vant cu - pericol - violenta - ganduri si idei daunatoare.

2. Furtuna

Furtuna sugereaza depresia si conflictele Daca visezi ca esti prins de furtuna pe mare sau pe uscat inseamna ca vei avea griji minore care pot fi depasite daca esti temperat .

3. Furtuna

Furtuna pe mare de vei visa, semne rele pentru tine, framantari sufletesti, dar si necazuri materiale.

4. Furtuna de nisip

Daca visati ca sunteti in mijlocul unei furtuni de nisip inseamna ca va simtiti prins, limitat si dezorientat in unele situatii. Se pare ca timpul lucreaza impotriva dumneavoastra.Afisare de la 1 la 4 din : 4 rezultate


S-ar putea sa va intereseze si urmatorul subiect de pe forum:


Trebuie sa fiti autentificat! pentru a putea adauga comentarii. Autentificare

Comentarii (0)


Nu sunt comentarii pentru acest vis. Adauga primul comentariu!