Semnificatia visului Gaina moarta / pui mort

Cea mai rapida cale de a va interpreta visele Dictionar de vise cu 4640 de termeni explicati.

Cautare

Interpretarea visului Gaina moarta / pui mort

Ce insemna cand visezi Gaina moarta / pui mort? Ei bine, trebuie sa luati in considerare si contextul in care apare "Gaina moarta / pui mort". Incercati sa va amintiti cat mai multe din vis.

In continuare va prezentam explicatiile pentru visul "Gaina moarta / pui mort" :


1. Gaina moarta / pui mort

(ultima actualizare)

Cand un pui de gaina sau o gaina ne apar in vis, acestia pot face referire la anumite conflicte din viata profesionala sau cea personala. De asemenea, moartea pasarilor poate fi legata de un fel de iritatie sau de o posibila pierdere. Trebuie sa fiti foarte atenti la comportamentul vostru care poate deveni intolerabil, putand provoca certuri cu persoane apropiate.

Potrivit unor unora dintre cele mai cunoscute personalintati din domeniu care au studiat visele (precum Hindman Miller), puiul este simbolul unui nou membru in familie. Prin urmare, un pui mort poate insemna faptul ca s-ar putea sa pierdeti o persoana apropiata.

In unele cazuri, gaina moarta ne poate avertiza despre un posibil complot care ne vizeaza sau, despre un posibil accident. Aceste scenarii vor fii legate de viata profesionala.

Din punct de vedere psihologic, puiul sau gaina moarta pot sugera, de asemenea, stima de sine scazuta. Ar putea exista diferite motive pentru aceasta stare, dar printre cele mai comune vor fi: neincredere in gandurile si capacitatea personala sau dependenta fata de cineva.
Afisare de la 1 la 1 din : 1 rezultate


Trebuie sa fiti autentificat! pentru a putea adauga comentarii. Autentificare

Comentarii (0)


Nu sunt comentarii pentru acest vis. Adauga primul comentariu!