Semnificatia visului Galben

Cea mai rapida cale de a va interpreta visele Dictionar de vise cu 4640 de termeni explicati.

Cautare

Interpretarea visului Galben

Ce insemna cand visezi Galben? Ei bine, trebuie sa luati in considerare si contextul in care apare "Galben". Incercati sa va amintiti cat mai multe din vis.

In continuare va prezentam explicatiile pentru visul "Galben" :


1. Galben

Poate avea atat conotatii pozitive, cat si negative: confort fizic si psihic, incredere, putere de convingere
-atrage atentia asupra unor sentimente nedemne, cum ar fi lasitatea, teama, gelozia, avertizandute ca trebuie sa dai dovada de mai multa prudenta in actiuni
-incredere in fortele proprii, desi poti intampina obstacole nebanuite
-bucurie, simt artistic, atractie fizica si sexuala, gust pentru frumos, inclinatii artistice, placeri
-element de context ce vizeaza partenerul de viata sau sora
-(daca visul are o tenta fericita) entuziasm, energie debordanta, armonie, caldura, creativitate, intuitie, pace, speranta
-(daca visul are o tenta nefericita) temeri, incapacitatea de a actiona.

2. Galben

Este culoarea stralucitoare a soarelui, care ne lumineaza viata. Galbenul auriu simbolizeaza intelepciune si generozitate, galben roscat egoism, iar galbenul pai dezamagirile pe care le avem in viata (vezi, de asemnea culori, soare). .

3. Galbenele

(ultima actualizare)

Galbenelele in vis denota sanatate si longevitate.

- Daca ai visat un buchet de galbenele, inseamna ca vei avea o viata lunga, fericita si plina de prosperitate. Vei evita boli grave si greutati.

4. Galbeni bani

(ultima actualizare)

Potrivit traditiei noastre banii din aur (galbenii) reprezinta succes si avere.

- Daca in vis ai monede din aur, inseamna ca iti vei inmulti averea.

- Daca in vis dai galbeni, vorbele tale vor supara pe cineva.

- Daca ai visat ca primesti de la cineva galbeni, inseamna ca vei fi acceptat(a) intr-un grup influent de oameni bogati.

- Daca ai visat ca buzunarul tau este plin cu monede din aur inseamna ca primesti ajutor in rezolvarea unei probleme complicate.

- Daca in vis vezi la altii galbeni, situatia ta se va schimba in bine.

5. Galbenus de ou

(ultima actualizare)

Galbenusul de ou reprezinta viata, idei si creativitate. Alternativ galbenusul de ou inseamna incasari financiare.

- Daca ai visat ca bati un galbenus de ou, propuneri interesante de afaceri ce trebuie realizate.

- Daca ai visat ca separi galbenusul de albus, inseamna ca din anumite motive va trebui sa fi nedrept fata de un prieten.

6. Flori galbene

(ultima actualizare)

In general, atunci cand visati flori galbene sugereaza atat o constiinta curata cat si o stare foarte buna. Alternativ florile galbene in vise prezic dificultati dureroase.

A visa flori galbene s-ar putea sa reflecte sentimente de importanta pentru aprecierea a ceva special. O atentie sporita asupra nevoi de a aprecia pe cineva sau ceva. Un efort in plus pentru a observa lucrurile minunate pe care le-ati realizat. Va indreptati atentia mai mult spre ceva frumos pe care va este teama sa il pierdeti. Va simtiti fortat sa acordati atentie spre ceva atunci cand nu va doriti.

In traditia islamica, sotia celui care viseaza flori galbene are parte de o sanatate fragila.

7. Mar galben

(ultima actualizare)

Marul galben in vise simbolizeaza cuvintele intelepte.

A vedea un mar galben in vise semnifica faptul ca veti dobandi autocunoastere.

8. Pepene galben

Daca visezi ca gasesti pepeni galbeni in vie este semn ca vei castiga bani.Daca visezi ca mananci pepene galben este semn ca vei suferi o boala de o scurta durata.

9. Sarpe galben

(ultima actualizare)

Visul la un sarpe galben simbolizeaza emotii si valori asociate cu aceasta culoare. De obicei, interpretarile viselor despre sarpe galben sunt legate cu reprezentarile intelectului si a intuitiei dumneavoastra.

Un sarpe galben in vise ar putea insemna intelectul, intelepciunea dumneavoastra si cum il folositi pentru a va descurca prin situatii dificile. O alta interpretare asociata cu sarpele galben in vise este despre intuitia, despre orientarea dumneavoastra care se deschid pentru o noua perspectiva, o noua constientizare. Visand despre un sarpe galben ar putea fi un apel sa iesiti in fata si sa va folositi intelectul pentru a rezolva o situatie sau o problema din viata dumneavoastra.

Sarpele galben in vise ar mai putea insemna tradarea. Visul ar putea sugera ca cineva va tradeaza sau ca dumneavoastra va tradati propriile idei actionand intr-un anume fel in viata. Visul este o invitatie pentru a va creste increderea de sine si abilitatea de a face fata unei situatii care va cere sa o analizati si sa luati decizii bazate pe o viziune clara.

10. Trandafir galben

(ultima actualizare)

Trandafirul galben in vise inseamna prietenie de lunga durata, dorinta de socializare. Mai poate insemna si o dragoste aprinsa, cu multa pasiune.

Visul in care vedeti un trandafir galben ofilindu-se sugereaza sfarsitul unei relatii de prietenie in care ati investit mult.Afisare de la 1 la 10 din : 10 rezultate


Trebuie sa fiti autentificat! pentru a putea adauga comentarii. Autentificare

Comentarii (0)


Nu sunt comentarii pentru acest vis. Adauga primul comentariu!