Semnificatia visului Gandaci

Cea mai rapida cale de a va interpreta visele Dictionar de vise cu 4582 de termeni explicati.

Cautare

Interpretarea visului Gandaci

Ce insemna cand visezi Gandaci? Ei bine, trebuie sa luati in considerare si contextul in care apare "Gandaci". Incercati sa va amintiti cat mai multe din vis.

In continuare va prezentam explicatiile pentru visul "Gandaci" :


1. Gandaci

Gandacii sunt de obicei un semn bun atunci cand ne apar in vise. Ei sunt considerati supravetuitorii finali ai tuturor lucrurilor, prin urmare inseamna ca puteti supravetiui la orice cu putina integritate si tenacitate. Aparitia acestora prevesteste mesaje de succes prin perseverenta.

Gandacii pot reflecta, de asemenea, sentimente de vinovatie la propria incapacitatea de a va pastra promisiunile facute catre prieteni si familie. Aceste va reamnintesc ca exista succes in tenacitate, dar numai daca va respectati angajamentele si responsabilitatile.

Avand in vis o reactie negativa la gandaci poate avertiza o confruntare curanda cu probleme de sanatate cauzate de practici nesanatoase de igiena. Cum va ingrijiti? Cum va hraniti? Acesata este un moment in care trebuie sa va analizati starea de sanatate si sa va ingrijiti mai bine de voi.

Frica de gandaci indica faptul ca temerile dumneavoastra sunt neincetate. Poate ca va folositi de aceste temeri in lumea reala pentru a amana sau a va impiedica sa va atingeti scopul, ca si scuza.

2. Gandaci

Aparitia gandacilor in visul dumneavoastra poate simboliza si necuratia. De asemena, inseamna longevitate, tenacitate si reinoire. In principiu trebuie sa va reevaluati aspectele importante ale vietii. Alternativ visul reprezinta un aspect nedorit al dumneavoastra cu care trebuie sa va confruntati.

Gandaci morti in vise semnifica sfarsitul unei relatii negative sau a unui ciclu.

Un conflict spiritual este prevestit de visul in care doi gandaci se lupta in bucatarie. Trebuie sa recunoasteti si sa va confruntati cu aceasta problema pentru a va finaliza transformarea si pentru a atinge integritatea.

O criza financiara este iminenta in cazul in care ati visat ca gandacii se urca pe dumneavoastra. In caz ca ii omorati, atunci, situatia finaciara poate atenua.

Gandaci morti prin locuinta dumneavoastra semnifica schimbari sigure si probleme reale care vor veni in curand in viata dumneavoastra.

Gandaci mari care incearca sa va atace in vis, sunt considerati un semn rau. Este posibil sa va confruntati cu diverse dezastre si, prin urmare, va trebui sa depuneti multe "eforturi" pentru a va restabili prosperitatea.Afisare de la 1 la 2 din : 2 rezultate


Trebuie sa fiti autentificat! pentru a putea adauga comentarii. Autentificare

Comentarii


Ammal

AmmalIasi, Iasi

Buna seara , am si eu o problema , in ultima perioada mi se repeta un vis caruia nu i-am dat importanta deloc , dar tot repetandu-se m-a facut curioasa . Am visat ca discutam cu sotul meu si de o data el ma anunta ca am ceva pe fata , cand m-am uitat in oglinda un gandac de bucatarie imi iesea din nas , apoi de undeva de la incheiatura mainii drepte .Eu in vis m-am speriat , iar sotul meu mi-a spus extrem de calm :" Nu te speria ! Ai murit !" . Si astfel se termina mereu visul , apoi ma trezesc extrem de obosita . Imi puteti spune daca inseamna ceva ?


S-ar putea sa va intereseze si urmatorul subiect de pe forum: