Semnificatia visului Gaura

Cea mai rapida cale de a va interpreta visele Dictionar de vise cu 4640 de termeni explicati.

Cautare

Interpretarea visului Gaura

Ce insemna cand visezi Gaura? Ei bine, trebuie sa luati in considerare si contextul in care apare "Gaura". Incercati sa va amintiti cat mai multe din vis.

In continuare va prezentam explicatiile pentru visul "Gaura" :


1. Gaura

(in ceva) eroare trecuta cu vederea, risipa de energie, pierderea unor resurse importante pe fleacuri sau lucruri neimportante
-ceva lipseste sau trebuie schimbat in viata ta
-(in ciorap sau pe haine) imagine stirbita, ce necesita o schimbare totala, nevoia de a crea o imagine mai buna despre tine
-(intunecate sau adanci) teama de necunoscut, de imprevizibil
-(gaura cheii) secrete, dorinta de a afla unele detalii greu accesibile, spionare, tendinta spre barfa, lipsa de incredere in ceilalti.

2. Gaura

Freud interpreta gaura din punct de vedere sexual. Gaura care apare in vis exprima ceva amenintator, daca va visati cazand in ea , in realitate, va veti lovi de prieteni falsi sau de concurenti si nu veti putea rezolva o problema sexuala. Numai gaura mica poate fi interpretata pozitiv- pentru ca nu sunteti in pericol de a cadea in ea.

3. Gaura

O durere ascunsa te va face bolnav - in haine - suparare - scapi o - sanatatea ta se va imbunatati.

4. Gaura neagra

(ultima actualizare)

Daca visati o gaura neagra inseamna ca este un avertisment ca sunteti atras in situatii nedorite de catre persoane care au influenta negativa asupra dumneavoastra. Revizuiti-va relatiile si cata putere asupra dumneavoastra le oferiti.

Visul mai poate indica si ca ceva sau cineva a aparut de nicaieri in viata dumneavoastra.

O gaura neagra in vise adesea reprezinta depresia, stresul si anxietatea. Este important in acest caz sa va ganditi la propria sanatate mentala. Adevaratul sens al acestui vis este ca ar trebui sa va odihniti in urmatoarele luni. Orice vis legat de o gaura neagra este un semnal ca trebuie sa va recuperati si sa va regenerati.

A vedea o gaura neagra in vise indica faptul ca nu exista cale de intoarcere la decizia pe care o luati. S-ar putea sa va simtiti blocat intr-o situatie. Alternativ, gaura neagra ar putea simboliza subconstientul si necunoscutul.Afisare de la 1 la 4 din : 4 rezultate


Trebuie sa fiti autentificat! pentru a putea adauga comentarii. Autentificare

Comentarii (0)


Nu sunt comentarii pentru acest vis. Adauga primul comentariu!