Semnificatia visului Gem

Cea mai rapida cale de a va interpreta visele Dictionar de vise cu 4640 de termeni explicati.

Cautare

Interpretarea visului Gem

Ce insemna cand visezi Gem? Ei bine, trebuie sa luati in considerare si contextul in care apare "Gem". Incercati sa va amintiti cat mai multe din vis.

In continuare va prezentam explicatiile pentru visul "Gem" :


1. Gem

(ultima actualizare)

- Daca ai visat ca mananci gem, inseamna ca trebuie sa dai gust vietii tale. Nu esti prea multumit(a) de viata ta, trebuie sa faci ceva pentru ca viata ta sa devina mai dulce. Alternativ, visul va indica faptul ca te poti baza pe sprijinul din partea rudelor. 

- Daca visezi ca faci gem, inseamna ca iti vei face prieteni noi in comunitatea ta dar atentie la problemele de sanatate.

- Daca ai visat un borcan cu gem, inseamna ca te amagesti singur(a).

2. Gemeni

Gemenii in vise semnifica ambivalenta, dualitati sau parti opuse. Esti fie in armonie cu ideile tale fie in conflict. Alternativ, gemenii reprezinta securitate in afaceri, fidelitate si multumire fata de viata.

- Daca ai visat gemeni care se lupta este semnul unui conflict de idei in psihicul tau.

- Visul in care dai nastere la gemeni indica faptul ca mintea ta creativa este in dezacord cu convigerile tale personale. Ceva sau cineva te trage in directii opuse. Alternativ, nasterea de gemeni reprezinta responsabilitati greu de asumat, oboseala, extenuare, exces de zel, depasirea oricaror limite sau posibilitati
-parere exagerata despre fortele proprii.

- Visul in care ai un frate geaman reprezinta necesitatea de a te cunoaste mai bine, posibilitatea de a-ti forma o noua imagine in fata celorlalti, dorinta de schimbare, dualitate, toane, fire schimbatoare, idei contradictorii, caracter sau comportament instabil, nevoia de a gasi un echilibru in ceea ce faci
Afisare de la 1 la 2 din : 2 rezultate


Trebuie sa fiti autentificat! pentru a putea adauga comentarii. Autentificare

Comentarii (0)


Nu sunt comentarii pentru acest vis. Adauga primul comentariu!