Semnificatia visului Gradina

Cea mai rapida cale de a va interpreta visele Dictionar de vise cu 4640 de termeni explicati.

Cautare

Interpretarea visului Gradina

Ce insemna cand visezi Gradina? Ei bine, trebuie sa luati in considerare si contextul in care apare "Gradina". Incercati sa va amintiti cat mai multe din vis.

In continuare va prezentam explicatiile pentru visul "Gradina" :


1. Gradina

(cu legume sau cu flori) acumulare si evolutie numai prin efort si rabdare
-(paraginita) pierderea interesului, lene, delasare, abandonarea unor proiecte
-(gradina frumoasa) sperante, optimism, incredere in viitor, dorinte de dragoste si de fericire.

2. Gradina cu flori

(ultima actualizare)

Gradina cu flori in vise adesea reprezinta starea dumneavoastra de spirit.

Daca visati o gradina cu flori frumoasa, intretinuta, unde florile infloresc, pasarile canta si pe care il considerati un loc placut si linistitor, inseamna ca sunteti fericit si satisfacut cu viata dumneavoastra. Ar putea exista lucruri ce tind sa se schimbe in bine. Roadele muncii dumneavoastra sunt in floare si inbelsugate. Per ansamblu, sunteti o persoana fericita si satisfacuta.

Visul la o gradina cu flori care sufera de neglijenta demonstreaza ca ignorati anumite parti din viata dumneavoastra care necesita atentie. Nu va concentrati pe problemele care au nevoie de putin ajutor. Este un semn ca ar trebui sa va straduiti mai mult, dar totul nu este pierdut inca.

In unele vise gradina cu flori ar putea aparea in ruina totala, florile rupte sau vestejite, iar verdele vioi transfomat in maro sumbru. Aceste vise sugereaza ca probabil sunteti intr-o perioada de disperare in viata si nu vedeti prea multa speranta. Situatia dumneavoastra arata destul de trist si nu stiti de unde sa incepeti pentru a o remedia. Cel mai probabil suferiti de remuscari sau dezamagiri despre anumite circumstante care va depasesc.


3. Gradina zoologica

(ultima actualizare)

Gradina zoologica in vise se poate referi la tot ceea ce inseamna viata, la latura salbatica a omului, la instinctul sau animalic.

Daca visati ca va plimbati prin gradina zoologica si vedeti multe animale agitate atunci inseamna ca aveti nevoie de libertate, de exprimarea pasiunilor.

Visul in care va doriti sa mergeti la o gradina zoologica inseamna ca veti avea parte de mult succes pe toate planurile.Afisare de la 1 la 3 din : 3 rezultate


Trebuie sa fiti autentificat! pentru a putea adauga comentarii. Autentificare

Comentarii (0)


Nu sunt comentarii pentru acest vis. Adauga primul comentariu!