Semnificatia visului Greata

Cea mai rapida cale de a va interpreta visele Dictionar de vise cu 4640 de termeni explicati.

Cautare

Interpretarea visului Greata

Ce insemna cand visezi Greata? Ei bine, trebuie sa luati in considerare si contextul in care apare "Greata". Incercati sa va amintiti cat mai multe din vis.

In continuare va prezentam explicatiile pentru visul "Greata" :


1. Greata

(ultima actualizare)

Greata in vise indica o neregularitate si un dezechilibru in instinctele primare din viata de zi cu zi. Poate ca ati ignorat anumite semnale, iar acum viata si-a croit dumul intr-o directie neaticipata. Alternativ, simptomele fiziologice din vise indica adesea si simptome fizice reale. Pur si simplu o greata sau o stare de voma din timul nopti sa fie transpusa in vis.

Potrivit unor carti vechi de interpretarea viselor, greata din vise este un semn de avertizare cu privire la un pericol iminent, asa ca in viata de zi cu zi ar trebui sa fiti altenti la toate semnele ce pot indica acest pericol.

Din punct de vedere psigologic, greata indica, de obicei, nevoia de a scapa de ceva inconfortabil, respingator, jignitor sau de ceva care va framanta de multa vreme. Poate fi si o reflectare a starii noastre fizice, dar din moment ce stomacul este considerat filtrul emotiilor (emotiile trec prin stomac), poate fi o reprezentare a unei emotii care ne tulbura.

De asemenea, acest tip de vise (greata, varsaturi, stare de voma, etc.) a fost asociat cu incapacitatea de a accepta sau teama intensa cu privire la o situatie.

Vedeti si interpretarea visului voma
Afisare de la 1 la 1 din : 1 rezultate


Trebuie sa fiti autentificat! pentru a putea adauga comentarii. Autentificare

Comentarii (0)


Nu sunt comentarii pentru acest vis. Adauga primul comentariu!