Semnificatia visului Gri

Cea mai rapida cale de a va interpreta visele Dictionar de vise cu 4624 de termeni explicati.

Cautare

Interpretarea visului Gri

Ce insemna cand visezi Gri? Ei bine, trebuie sa luati in considerare si contextul in care apare "Gri". Incercati sa va amintiti cat mai multe din vis.

In continuare va prezentam explicatiile pentru visul "Gri" :


1. Gri

Teama, confuzie, deruta, perioada de tranzitie, monotonie, rutina, uniformitate, plictiseala, lipsa de originalitate sau de imaginatie, stress, tristete, melancolie, mohorare, suparare
-(gri deschis) pace, neutralitate, sentimente pasnice, liniste sufleteasca
-(gri inchis) teama, nesiguranta, neincredere, deruta.

2. Grilaj

Potrivit traditiei noastre acest vis prevesteste dificultati si obstacole.

- Daca visezi ca cineava este in spatele unui grilaj, inseamna ca astepti un profit sau o calatorie placuta.

- Daca visezi ca casa ta are grilaje la geamuri, inseamna ca vei avea probleme intime sau cu familia.


3. Grinda

Risc de esec, posibilitatea de a pierde totul din motive ce nu tin de tine, piedici neasteptate.

4. Grindina

Daca visati o furtuna cu grindina inseamna ca veti experimenta evenimente neplacute, semn de durere si necazuri,va vor fi tradate cele mai ascune secrete ale dumneavoastra, tristete, emotii, certuri intre indragostiti.

Grindina in vise are mai multe interpretari:

- cazand grindina - lanurile tale se vor narui

- furtuna cu grindina - pericol

- daca grindina va loveste - totala nefericire in dragoste

- grindina mare - pierdere, calamitate

- grindina spargand fructele - tristete

5. Gripa

Incapacitatea de a te face inteles, indispozitie, pierderea interesului, crearea unei imagini proaste prin neimplicare, piedici.

6. Gripa

Daca visezi ca ai gripa inseamna ca in curind te vei bucura de activitati mai lejere .

7. Agrise

Agrisul este un arbust cu ramuri spinoase care produce fructe de culoare rosiatica, galbuie sau verde. In vise, arbusul are semnificatii diferite fata de fructele acestuia.

In general, agrisele sunt considerate un semn de bun augur. De asemena, agrisul cu fructe copate insotit de o zi insorita de vara este un semn excelent ce prevesteste o sesiune de evenimente si momente fericite.

Pe de alta parte, daca v-ati visat culegand si mancand agrise verzi (necoapte), atunci sensul visului se schimba total. Un asemena vis poate prevesti vremuri in care economiile dumneavoasta vor fi afectatea grav sau un soi de boala ori deranj la nivelul stomacului.

Visand ca va aflati la culesul agriselor coapte este un semn al fericirii dupa o perioada nefavorabila sau de necazuri. De asemena, pentru unele persoane, visul poate si un semn al afacerilor prospere.

In functie de gustul resimtit in vis, agrisele dulci pot simboliza o viata dulce si plina de promisiuni, iar cele acrisoare vor fi un semn de mici dificultati.

Agrisul (arbustul) cand nu este insotit de fructe (caoapte sau necoapte) este simbolul ostacolelor si al amaraciunii. De asemenea, acesta simbolizeaza distantarea emotionala si fizica.

8. Culoarea cenusiu gri

Culoare cenusie, compusa din negru si alb in parti egale, ar semnifica in simbolistica crestina, conform lui F. Portal, invierea mortilor. Artistii din Evul Mediu, adauga acest autor, il infatiseaza pe Hristos invesmantat cu o mantie cenusie la Judecata de Apoi.

Este culoare crnusii si a cetei. Vechii evrei isi turnau cenusa in cap pentru a exprima o mare durere. La noi acest gri de nuanta cenusii este o culoare de semidoliu. Cenusiul vremii cetoase da o impresie de tristete, de melancolie, de plictiseala. Este ceea ce se cheama vreme cenusie.

Cat despre visele care apar invaluite intr-un fel de ceata cenusie, ele se situeaza in staturile profunde ale inconstientului, care cer sa fie luminate si deslusite prin constientizare.

9. Nori negri

A vedea nori negri in vise simbolizeaza depresia sau furia. Indica o eruptie iminenta de emotii.

Alternativ, visul reprezinta lipsa de intelepciune sau confuzie intr-o anumita situatie. De aceea visul ar putea fi o metafora pentru "a va intuneca" modul de gandire.

10. Oameni negri

Daca visati ca vorbiti cu oameni negri inseamna ca in curand veti avea parte de multe sanse norocoase la locul de munca pentru a va evidentia fata de sefii dumneavoastra.


Afisare de la 1 la 10 din : 12 rezultate


Trebuie sa fiti autentificat! pentru a putea adauga comentarii. Autentificare

Comentarii (0)


Nu sunt comentarii pentru acest vis. Adauga primul comentariu!