Semnificatia visului Gri

Cea mai rapida cale de a va interpreta visele Dictionar de vise cu 4640 de termeni explicati.

Cautare

Interpretarea visului Gri

Ce insemna cand visezi Gri? Ei bine, trebuie sa luati in considerare si contextul in care apare "Gri". Incercati sa va amintiti cat mai multe din vis.

In continuare va prezentam explicatiile pentru visul "Gri" :


1. Gri

(ultima actualizare)

Teama, confuzie, deruta, perioada de tranzitie, monotonie, rutina, uniformitate, plictiseala, lipsa de originalitate sau de imaginatie, stress, tristete, melancolie, mohorare, suparare
-(gri deschis) pace, neutralitate, sentimente pasnice, liniste sufleteasca
-(gri inchis) teama, nesiguranta, neincredere, deruta.

2. Culoarea cenusiu gri

(ultima actualizare)

Culoare cenusie, compusa din negru si alb in parti egale, ar semnifica in simbolistica crestina, conform lui F. Portal, invierea mortilor. Artistii din Evul Mediu, adauga acest autor, il infatiseaza pe Hristos invesmantat cu o mantie cenusie la Judecata de Apoi.

Este culoare crnusii si a cetei. Vechii evrei isi turnau cenusa in cap pentru a exprima o mare durere. La noi acest gri de nuanta cenusii este o culoare de semidoliu. Cenusiul vremii cetoase da o impresie de tristete, de melancolie, de plictiseala. Este ceea ce se cheama vreme cenusie.

Cat despre visele care apar invaluite intr-un fel de ceata cenusie, ele se situeaza in staturile profunde ale inconstientului, care cer sa fie luminate si deslusite prin constientizare.Afisare de la 1 la 2 din : 2 rezultate


Trebuie sa fiti autentificat! pentru a putea adauga comentarii. Autentificare

Comentarii (0)


Nu sunt comentarii pentru acest vis. Adauga primul comentariu!